Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ПсевдоБЮТівці також будуть обиратися. Як “Вільні демократи”

Політика 4958 переглядів

Опубліковано - 17.08.2007 14:03 | Всі новини | Версія для друку

ПсевдоБЮТівці також будуть обиратися. Як “Вільні демократи”
ПсевдоБЮТівці також будуть обиратися. Як “Вільні демократи”
Партія “Вільних демократів”, яка більш відома під назвою “Яблуко”, а також скандалом із спробою утворити фракцію БЮТ у парламенті, після складання БЮТівцями депутатських повноважень, нині самостійно йде на вибори.

Сьогодні у Києві відбувся Х позачерговий з’їзд Партії вільних демократів, у роботі якого берали участь більше 300 делегатів з усієї України.

Відкриваючи з’їзд, почесний голова Партії вільних демократів Сергій Одарич заявив: «Ми беремо участь у виборчій кампанії і йдемо на вибори самостійною політичною силою. У команді «білих ворон» зібралися досвідчені політики, це ті люди, які ніколи не боялися казати правду і відстоювати власні переконання». Одарич додав, що на відміну від більшості партій та блоків, вільні демократи презентують весь список, а не лише лідера. «Головною причиною проведення дострокових виборів стали саме закриті списки – сказав Сергій Одарич. - Люди голосували за лідерів партій, а тим часом у парламент пройшли олігархи-перебіжчики, кримінальні авторитети та просто випадкові люди, котрі змогли придбати місце у списку партії чи блоку».

Перший заступник голови Партії вільних демократів Михайло Бродський зазначив, що сьогодні між великими партіями немає ніяких відмінностей, а у виборців створюють враження, що альтернативи діючим політичним кланам не існує. Але альтернатива є – це «білі ворони» з Партії вільних демократів. «У нас немає безмежних ресурсів та адміністративного впливу, але у нас є правда – це і є наша зброя, яка сильніша за будь-які гроші будь-яких ублюдків!» – заявив Михайло Бродський.

Член Президії Політради партії Дмитро Видрін говорячи про відмінності вільних демократів від інших політичних сил, наголосив: «Наше кредо – гідне життя для всіх, їхнє кредо – красиве життя для себе. Ми хочемо, щоб усі жили за законом, вони хочуть, щоб за законом жили тільки ми. Ми кажемо правду про себе, вони кажуть брехню про інших».

На з’їзді була презентована та прийнята програма ліберальних реформ вільних демократів «Чумацький шлях». Передвиборча програма Партії вільних демократів – це детальний план змін у державі, а також список конкретних завдань партії на перші сто годин, перші сто днів та впродовж усього терміну роботи парламенту VI скликання.

Х позачерговий з’їзд Партії вільних демократів затвердив виборчий список кандидатів у народні депутати. Список очолив почесний голова партії, мер міста Черкаси Сергій Одарич. До першої десятки також увійшли: Михайло Бродський, Микола Мельниченко, Дмитро Видрін, Любов Стасів, Олексій Данілов, Олександр Єльяшкевич, Віктор Чумак, Андрій Юсов та Юрій Сахно.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.