Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Пора” розірвалася?

Політика 4260 переглядів

Опубліковано - 20.08.2007 12:59 | Всі новини | Версія для друку

“Пора” розірвалася?
“Пора” розірвалася?
Владислав Каськів заявляє про можливість провокації начебто представників “Пори”, яка може пролунати сьогодні.

“Декому дуже кортить розхитати політичну ситуацію і розвалити Блок, але цього не буде”, - переконаний він.

“Ми просимо не звертати увагу на провокації самозванців, які заявляють про вихід “Пори” з виборчого Блоку “Наша Україна – Народна самооборона”, - сказав Каськів.

Каськів вважає, “що такі заяви купки невдах - це відчайдушна спроба зупинити широкий і успішний наступ “Нашої України – Народної Самооборони” на корупціонерів”. “Конкуренти, очевидно, вже негативно для себе оцінюють наслідки успішної кампанії і відкритих зобов’язань Блоку, тому, як завжди, вдалися до провокацій, зліплених на швидку руку, - переконаний він. - Враховуючи їх низькопробний контекст, запевняємо, що організатори провокації будуть нести відповідальність за очевидну фальсифікацію документів”.

“Пора” залишається активним учасником Блоку. Це рішення прийняте найвищим керівним органом - з’їздом партії, який відбувся 2 серпня”, - запевнив Каськів.

“Це рішення визнане всіма учасникам політичного процесу та відповідними органами державної влади, в першу чергу ЦВК”, - наголосив він, додавши, що згідно з рішенням з’їзду наступне його засідання відбудеться за підсумками виборів на початку жовтня.

Як повідомлялося раніше, один із лідерів “Пори” Андрій Юсов балатується до парламенту за списками “Вільних демократів” Бродського.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.