Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


30 вересня українці обиратимуть парламент із 21 партій і блоків

Політика 4236 переглядів

Опубліковано - 3.09.2007 11:54 | Всі новини | Версія для друку

30 вересня українці обиратимуть парламент  із 21 партій і блоків
30 вересня українці обиратимуть парламент із 21 партій і блоків
21 політична сила братиме участь у виборах Верховної Ради.

Про це свідчать дані реєстрації політичних партій і блоків Центральною виборчою комісією на вибори, розміщені на офіційному сайті комісії.

Зокрема, зареєстровані Комуністична партія, Партія регіонів, Прогресивна соціалістична партія, Блок «Наша Україна - Народна самооборона», партія «Всеукраїнське об’єднання «Свобода», «Блок Литвина», Блок Юлії Тимошенко, Соціалістична партія, Всеукраїнська партія народної довіри, Селянський блок «Аграрна Україна», Комуністична партія (обновлена), Партія вільних демократів, «Виборчий блок Людмили Супрун - Український регіональний актив», блок «КУЧМА», блок «Всеукраїнська громада», Партія національно-економічного розвитку, а також Партія зелених, «Український народний блок», «Блок партії пенсіонерів України», «Християнський блок» і партія «Пора».

У той же час Окружний адміністративний суд Києва 31 серпня визнав неправомірними дії Міністерства юстиції в частині видачі ним громадянській партії «Пора» безкоштовно засвідчених копій оригіналу уставу та свідоцтва партії, а отже, участь цієї партії в кампанії з виборів знаходиться під сумнівом.

Як повідомлялося раніше, 2 вересня минув строк реєстрації Центральною виборчою комісією кандидатів у депутати Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.