Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ВО “Свобода” не розуміє Президента, який все дозволяє якомусь Шуфричу

Політика 4638 переглядів

Опубліковано - 10.09.2007 17:09 | Всі новини | Версія для друку

ВО “Свобода” не розуміє Президента, який все дозволяє якомусь Шуфричу
ВО “Свобода” не розуміє Президента, який все дозволяє якомусь Шуфричу
Свободівці обурені поведінкою Шуфрича та безпорадністю Ющенка.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає негідною статусу державного службовця поведінку Міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, який 5 вересня, коментуючи результати засідання Ради національної безпеки і оборони від 4 вересня, дозволив собі обурливі висловлювання щодо Президента, назвавши його посміховиськом, повідомляє прес-служба.

ВО "Свобода" засуджує поведінку цього урядовця, оскільки Президент, перш за все представляє інтереси держави і народу, а отже, грубе безпідставне глузування з особи Президента є образою всіх тих українців, які його обрали та Української держави, яку він представляє.

Разом з тим, нам незрозуміла позиція більшості політичних сил України і самого Віктора Ющенка, оскільки досі ніхто не прореагував адекватно на заяви Нестора Шуфрича, дозволяючи цьому високопосадовцю й надалі використовувати службове становище для політичних ігор.

У зв'язку з цим, хочемо нагадати Президенту, що він не просто державний службовець, але й офіційний представник української держави, а тому повинен вжити негайних заходів, щодо захисту власної честі і гідності, як складової частини іміджу української держави. Хочемо також нагадати, що у всіх розвинутих демократичних країнах, образа президента жорстко карається законом.

ВО "Свобода" неодноразово вказувало на безлад у країні і вимагала від Президента вжити рішучих заходів щодо наведення порядку, аж до прямого правління.

Подальша нечітка та нерішуча позиція Президента, щодо випадів у свою сторону, якими є заяви Нестора Шуфрича, та сторону України, якими є спроби встановлення пам'ятника російській цариці Катерині ІІ в Одесі та Сімферополі, дозвіл Міністерства юстиції розповсюджувати політичну рекламу російською мовою, веде до повної дискредитації української держави в очах українців, як демократичної інституції, що забезпечує дотримання законів і порядку у суспільстві.

Тому ВО "Свобода" вимагає, щоб Президент вжив рішучих заходів щодо наведення порядку у державі".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.