Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Запорізькому феросплавному сталася аварія. Є жертви

Надзвичайна подія 7840 переглядів

Опубліковано - 10.09.2007 18:37 | Всі новини | Версія для друку

На Запорізькому феросплавному сталася аварія. Є жертви
На Запорізькому феросплавному сталася аварія. Є жертви
На Запорізькому заводі феросплавів внаслідок викиду газу 1 людина загинула й 2 госпіталізовано.

Як повідомили у Запорізькому теруправлінні Держгірпромнагляду, НП сталася сьогодні в плавильному цеху ЗЗФ.

"10 вересня близько 9 ранку на ВАТ "Запорізький завод феросплавів" у плавильному цеху під час встановлення заглушки на газопроводі стався викид феросплавного газу, внаслідок чого отруєння одержали троє співробітників підприємства: 2 слюсарі-ремонтники й начальник дільниці. Для одного з постраждалих - слюсаря 1956 р.н. отруєння стало смертельним", - повідомив начальник прес-служби Запорізького теруправління Держгірпромнагляду Костянтин Мороз.

За його словами, на даний момент у зв`язку з НП теруправлінням Держгірпромнагляду призначено комісію для проведення розслідування обставин і причин нещасного випадку.

На ВАТ ЗЗФ на час її роботи заборонено проведення робіт із газовим устаткуванням.

Довідка, сьогоднішня НП на ВАТ Запорізький завод феросплавів - другий випадок масового отруєння газом на підприємстві за останні 2 роки: 21 лютого 2006 р. вночі внаслідок витоку феросплавного газу з газопроводу ВАТ ЗЗФ із території дільниці теплозабезпечення енергосилового цеху підприємства з ознаками отруєння газом були доставлені в реанімацію 4 працівники заводу. Стан постраждалих медики кваліфікували як середньо-тяжкий.

Тоді інспектори Запорізького теруправління Держгірпромнагляду МНС України зупинили роботу трубопроводу Запорізького заводу феросплавів, що призвело до тимчасової зупинки виробництва вапна, необхідного для випуску основної продукції заводу феросплавів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.