Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Підрахую не дали побавитися у Бін Ладена

Кримінал 5459 переглядів

Опубліковано - 13.09.2007 16:26 | Всі новини | Версія для друку

Підрахую не дали побавитися у Бін Ладена
Підрахую не дали побавитися у Бін Ладена
Служба безпеки України висловлює здивування позицією представника Партії регіонів Сергія Ківалова з приводу інциденту із його зброєю в аеропорту “Бориспіль”.

"Нас дивує заява Ківалова, яку вчора поширили ЗМІ, що йому нічого не відомо про цей випадок. Або ЗМІ щось переплутали, або з Ківаловим стався напад амнезії", - сказала на прес-конференції в четвер речник СБУ Марина Остапенко.

"Я можу сказати офіційно, що інцидент мав місце", - додала вона.

Остапенко розповіла, що службове розслідування, проведене службою безпеки аеропорту "Бориспіль", встановила, що Ківалов намагався пронести на борт літака пістолет.

За її словами, під час проходження через рамку безпеки "у нього щось запищало, а на питання працівника, чи є у нього металеві речі, він нічого не відповів, а почав рухатися далі".

За словами Остапенко, зброю у кишені Ківалова помітив один з пасажирів вже на борту літака, про що розповів командиру екіпажа, після чого на борт прибули працівники служби безпеки.

"Працівники авіаційної безпеки вилучили зброю у спеціальний контейнер, а необхідні для провезення зброї документи, були оформлені на борту літака", - додала вона.

При цьому Остапенко зазначила, що порушення Ківаловим полягає в тому, що він мав заповнити відповідну картку про вилучення зброї в аеропорту і не проносити пістолет на борт літака.

Остапенко також повідомила, що за результатами перевірки двом працівникам аеропорту було винесено догану, а одного звільнено.

На питання журналістів, чи має понести покарання сам Кивалов, Остапенко відповіла:

"Він дійсно порушив закон, але відповідальність настає, коли інцидент має негативні наслідки. У даному випадку зброю було вчасно виявлено, літак не запізнився, пасажири не постраждали".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.