Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Литвин вирішив, що злякав усіх, приховуючи своїх спонсорів

Політика 4484 перегляди

Опубліковано - 17.09.2007 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Литвин вирішив, що злякав усіх, приховуючи своїх спонсорів
Литвин вирішив, що злякав усіх, приховуючи своїх спонсорів
Лідер Блоку свого імені Володимир Литвин заявляє, що його найменше хвилюють розмови про те, хто є спонсором створеного ним блоку.

Про це Литвин заявив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі, коментуючи на прохання журналістів заяви окремих представників Партії регіонів про те, що «Блок Литвина» створений і фінансується Секретаріатом Президента, щоб на виборах відібрати голоси виборців у «регіоналів».

«Це мене найменше хвилює, ці заяви, - сказав Литвиин. - Тому що з іншого боку – з боку «помаранчевого» табору лунаює, що фінансують і створювали мене «Регіони».

За словами Литвина, раз такі заяви звучать, як з боку «помаранчевих», так і з боку «біло-блакитних», значить очолюваний ним блок «бояться». «Раз говорять – значить, бояться. Хай бояться, правильно роблять», - сказав лідер Блоку Литвина.

«Я вже говорив щодо фінансування – фінансуйте все, я публічно перед вами прийматиму ці гроші і відразу передаватиму їх в дитячі будинки», - сказав Литвин, додавши, що, коли у політиків «замало розуму придумати щось інше, вони говорять про якісь тривіальні речі».

Минулого тижня лідер Кримської організації Партії регіонів, за сумісництвом, “штатний провидець” Василь Кисельов заявив, що Блок Литвина і Блок УРА створені Секретаріатом Президента з тим, щоб відібрати на виборах голоси у «регіоналів».

Від “Аратти”: як бачимо, пана Литвина найбільше цікавить, що скажуть його опоненти із навколовладної тусовки. А на народ, який має голосувати - його мало обходить.

Бо інакше б не так цинічно брехав. Адже, чималеньки кошти на рекламу йдуть, а щоб він публічно від когось приймав пожертви на вибочу кампанію ми не бачили. Може ви щось таке бачили?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.