Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Криму пройде фестиваль рису

Туризм Регіон: Автономна республіка Крим 11993 перегляди

Опубліковано - 21.06.2006 16:16 | Всі новини | Версія для друку

Рисове господарство
Рисове господарство
В Красноперекопському районі АРК за ініціативою Союзу сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму влаштують перший фестиваль рису.

Про це повідомила голова Союзу сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму Наталія Гордецька.

За її інформацією, рисовий фестиваль планується провести в жовтні цього року в Красноперекопському районі АРК, який ще з часів радвлади славиться своїми рисовими полями.

«Спочатку могутні рисові господарства були в Красноперекопському, Джанкойському і Раздольненському районах, проте в даний час на ногах тримається тільки Красноперекопський район», — заявила Гордецька, передає «УНІАН».

За словами голови Союзу сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму, в рамках рисового фестивалю буде організовано різноманітну фольклорну програму, проведено дегустацію блюд з рису національних кримськотатарської і корейської кухонь.

«Мета фестивалю — популяризувати культуру рису, розповісти про корейську культуру — в Красноперекопському районі є корейська община, а також почати розкручування сільського зеленого туризму», — відзначила голова Союзу сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму. Крім того, в рамках фестивалю планується провести виставку різних сортів рису з більшості регіонів України, підготовкою якої Союз сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму займеться разом з Херсонським інститутом рису.

Гордецька також заявила, що фестивалі рису повинні стати доброю традицією в Криму, оскільки можуть привернути велику увагу іноземців — в цьому ж році на рисовий фестиваль запрошені тільки представники посольства Кореї в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.