Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко впевнена, що Мороз наблизиться до Януковича. Першою ходкою на зону

Політика 4275 переглядів

Опубліковано - 19.09.2007 18:12 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко впевнена, що Мороз наблизиться до Януковича. Першою ходкою на зону
Тимошенко впевнена, що Мороз наблизиться до Януковича. Першою ходкою на зону
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що за за організацію та проверення незаконних зборів нардепів, які вони називають сесією, Морозу доведеться нести кримінальну відповідальність.

Відповідаючи на запитання журналістів з приводу законності проведення сесії Верховної Ради, призначеної на четвер, 20 вересня, Юлія Тимошенко на прес-конференції у Дніпропетровську заявила, що Олександру Морозу, «як організатору цього дійства, доведеться відповідати по кримінальному кодексу».

«Стосовно сесії, яку збирається провести Мороз, на мій погляд, - це невід’ємна частина рекламної кампанії соціалістів, комуністів і Партії регіонів, на яку незаконно витрачаються державні кошти», - сказала лідер БЮТ.

Юлія Тимошенко нагадала, що на будь-яку виборчу кампанію кошти можна витрачати тільки зі спеціального фонду, а «якщо незаконно збираються витрачати державні кошти на трансляцію і на забезпечення роботи нелегітимної Верховної Ради, то, безумовно, за це повинна настати відповідальність перед законом».

«І не має значення як складеться виборча кампанія і чи буде Мороз у Верховній Раді, чи ні. Сьогодні всі дружно пообіцяли скласти депутатську недоторканність. Я думаю, що партія Мороза також буде за це голосувати, тому відповідальність для нього наступить абсолютно точно», - наголосила лідер БЮТ.

Раніше Юлія Тимошенко заявляла, що до кримінальної відповідальності будуть також притягнуті Ахметов і Янукович.

Під час виборів Президента Ющенко також публічно заявляв, що всі, хто розкрадав суспільне багатство і організовував фальсифікацію виборів - будуть сидіти у тюрмі.

Наразі жодного організатора фальсифікації на виборах-2004 не названо і тим більше - не притягнуто до відповідальності. Терміни позбавлення волі отримали дрібні виконавці. Із “розкрадачами” також якось не склалося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.