Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Професйний партноменклатурник Литвин розказав шахтарям казочку. Про себе, звісно

Політика 4431 перегляд

Опубліковано - 21.09.2007 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Професйний партноменклатурник Литвин розказав шахтарям казочку. Про себе, звісно
Професйний партноменклатурник Литвин розказав шахтарям казочку. Про себе, звісно
Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин сподівається, що після виборів склад парламенту зміниться і стане, нарешті, працездатним.

Як повідомила прес-служба Блоку, таку заяву він оприлюднив під час перебування в Донецькій області.

За словами Литвина, 30 вересня – це останній шанс для порятунку країни. «Якщо і ця Верховна Рада виявиться непрацездатною, то треба буде про Україну як державу забути, бо іншого парламенту вже не буде», - сказав Литвин.

Лідер Блоку Литвина закликав виборців прийти на дільниці і проголосувати за ту партію чи блок, яким вони справді симпатизують.

«Потрібно, нарешті, наводити в країні порядок. Щоб у людей з’явилася впевненість у завтрашньому дні. Більше не можна жити відчуттям, що все тимчасове. Начебто і країна тимчасова і держава тимчасова, і ми всі в ній тимчасово», – додав Литвин.

Від “Аратти”: який саме зробив порядок Литвин, керуючи Верховною Радою при Кучмі - ми якраз зараз й відчуваємо, як кажуть, на повну.

Нагадаємо, що саме Литвин був “таранною колодою”, проштовхуючи “копитними” голосуванням зміні до Конституції Медведчука-Мороза-Симоненка. Наразі вже не для кого не таємниця, що та вакханалія у державній владі України, яку ми відчуваємо на собі вже півроку - як раз і є ота “дієздатність парламенту”, де Литвин є законний співавтор.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.