Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто традиційно кричить: “Тримай злодія!?” Готуються масові фальсифікації під час голосування

Політика 4440 переглядів

Опубліковано - 24.09.2007 17:17 | Всі новини | Версія для друку

Хто традиційно кричить: “Тримай злодія!?” Готуються масові фальсифікації під час голосування
Хто традиційно кричить: “Тримай злодія!?” Готуються масові фальсифікації під час голосування
Юрій Костенко заявляє, що ПР готуються масові фальсифікації результатів виборів.

"Партія регіонів сама готує масовані фальсифікації під час позачергових виборів, але при цьому найголосніше кричить: «Тримай злодія!»", – наголосив під час перебування на Львівщині лідер Української народної партії, представник блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Юрій Костенко.

Так політик прокоментував заяви представників Партії регіонів про намір або не взяти участь у виборах, або масово оскаржити їхні результати.

"Парія регіонів не зійде з дистанції, але результат для неї навіть у Донецькій, Луганській областях та АР Крим не будуть райдужними", - прогнозує Костенко.

Причиною цього він називає "небажання виборців на сході, особливо малих підприємців та шахтарів, голосувати за Партію регіонів".

"Говорячи про фальсифікації, Партія регіонів сама готує масовані фальсифікації, бо в східних областях поки що не розвинута демократична політична система, а тому опонентам біло-синіх справді важко проконтролювати результати виборів", – зазначив Костенко.

При цьому лідер УНП нагадав, що "на виборах 2006 року саме Партія регіонів найбільшою мірою спричинилася до фальсифікацій результатів виборів у Донецькій, Луганській областях та АРК".

"Такий сценарій готується і на нинішні вибори», – вважає Юрій Костенко.

На його переконання, "розмови про масові фальсифікації, здатні впливати на результати виборів у загальнонаціональному масштабі, припиняться тоді, коли в Україні відбудеться становлення політичних партій в європейському значенні цього слова, - з розгалуженою мережею осередків на низовому рівні". "Поки ми маємо справу з віртуальними політичними проектами, які існують лише в телерекламі, до того часу зберігатиметься загроза, що результати виборів "встановлюватиме" або адмінресурс, або криміналітет", - зазначив Юрій Костенко.

Замість післямови. Схильність патрії Регіонів до фальсифікацій була доведена ще у 2004 році Вищою судовою інстанцією України. Проте, із невідомих причин, організатори та головні виконавці цього злочину - й по сьогодні безкарні. Хто сховався за депутатським статусом, а кого “відмазали" продукти розкладу кічмівської системи влади через тотальні корупційні зв'язки.

Але головне - не було помітно політичної волі Глави держави, аби Закон переміг. І ця історія буде повторюватися доти, поки державне керівництво буде згадувати про “чесні вибори” безпосередньо перед їхнім проведення. Доки приналежність до владної тусовки означатиме навіть не безвідповідальність. а давтиме право бути над Законом і над Суспільством.

Безкарність - завжди породжує ще більший злочин. Це - закон будь-якого суспільства. І ті, хто мовчки спостерігає, як злочинець коїть злочин - гірше за його співучасників, бо ніколи злочинець не зупиниться, поки не отримає те, на що заслуговує. А найефективніше, коли роблять це громадяни, які поруч, а не правоохоронці. Тоді, той хто має лихі наміри починає розуміти, що не залишиться безкарним. Це також закон людської спільноти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.