Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


І знову регіоналів упіймали. Суд визнав, що Богословська публічно брехала про Тимошенко

Правосуддя 7309 переглядів

Опубліковано - 25.09.2007 15:33 | Всі новини | Версія для друку

І знову регіоналів упіймали. Суд визнав, що Богословська публічно брехала про Тимошенко
І знову регіоналів упіймали. Суд визнав, що Богословська публічно брехала про Тимошенко
Суд визнав недостовірною і такою, що носить наклепницький характер інформацію, яку поширила кандидат у народні депутати від Партії регіонів Інна Богословська на прес-конференції 18 вересня.

Про це йдеться у рішенні Окружного адміністративного суд міста Києва, прийняте сьогодні близько першої години ночі за позовом кандидатів у народні депутати від БЮТ Тимошенко, Турчинова, Швеця і Яценка до Богословської про визнання її дій неправомірними.

За словами представника БЮТ у суді Володимира Пилипенка, суд погодився з позицією Юлії Тимошенко і Олександра Турчинова і встановив, що поширення відомостей, яке відбулося на прес-конференції 18 вересня, було здійснено Богословською без перевірки правдивості тієї інформації, яку вона проголошувала, і встановлено, що інформація, яку поширила Богословська про кандидатів у народні депутати, зокрема про Юлію Тимошенко і Олександра Турчинова, є недостовірною і носить наклепницький характер.

Суд встановив, що на момент проведення Богословською прес-конференції у неї не було жодних об’єктивних доказів, які б давали право проголошувати такі відомості.

«Хочу відмітити «професіоналізм» відповідачки Богословської, яка не спромоглася жодним чином юридично обґрунтувати свою позицію. Вона обґрунтовувала її виключно купою Інтернет-вирізок і якимись сумнівними книжками незрозумілого походження», - сказав Володимир Пилипенко.

Натомість БЮТ, за його словами, представив рішення судів останньої інстанції, які спростовували твердження Богословської.

«Відповідно до цього суд зробив висновок про те, що на момент прес-конференції жодного права висловлюватися таким чином Богословська не мала, оскільки відомості носять неправдивий характер», - сказав Пилипенко

«Суд також визначив, що протягом всієї прес-конференції Богословської поширювалися такі відомості як стосовно Турчинова, так і стосовно Тимошенко, і що характер, форма та зміст висловлювань чітко свідчать, що Богословська агітувала проти Блоку Юлії Тимошенко з порушенням закону», - додав він.

Як повідомлялося раніше, 18 вересня заступник міністра Юстиції України і член ПР Інна Богословська спочатку на прес-конференції, а потім в ефірі 5 каналу розповсюдила інформацію про те, що нібито ООН та Світовий банк внесли Лазаренка у рейтинг найбільших злодіїв, які обікрали свій народ. В контесті цієї брехні згадувалася і Тимошенко, яка нібито була його спільницею, коли очолювала ЄЕСУ.

Тепер у Богословської попереду іще один програшний суд на цю тему. Із Лазаренком і ВО “Громада”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.