Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко і лідер БЮТ Тимошенко поговорили про демократичну коаліцію

Влада 4964 перегляди

Опубліковано - 27.09.2007 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко і лідер БЮТ Тимошенко поговорили про демократичну коаліцію
Президент Ющенко і лідер БЮТ Тимошенко поговорили про демократичну коаліцію
Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

Глава держави висловив переконання, що консолідація демократичних сил України сьогодні є запорукою їх перемоги та створення в новому парламенті демократичної коаліції.

Президент впевнений, що всі демсили – і перш за все ті, що разом стояли на Майдані, зробили серйозні висновки з нещодавньої історії. Відтак сьогодні, наголосив Глава держави, надзвичайно важливим є дати виборцям чіткий сигнал – демократи готові діяти разом, спільно реалізовуючи національні пріоритети України.

«Я хотів би сказати, що у нас є тільки один варіант – це формування демократичної коаліції. І велика крапка. Іншої коаліції не буде», – підкреслив Ющенко.

На переконання Президента, нині українським демократам «треба домовитися про дуже ефективну і швидку політику для людей» – «щоб громадяни відчули, що ця перемога оплачує всі ті очікування, які у них були». Останні рік-півтора через відсутність в уряду програми дій країна втратила багато можливостей – починаючи від комунального господарства та енергетики до соціальної сфери, констатував Президент.

«Всі розуміють, що тут є багато питань, які треба зробити в союзі. Я готовий ці питання разом обговорювати, брати на себе відповідальність і рухатися вперед», – підкреслив Ющенко.

Тимошенко погодилася з Главою держави щодо необхідності об’єднання демократичних сил у новому парламенті та зосередження їхньої роботи на покращенні добробуту громадян.

«Я дійсно вважаю, що це найважливіше – коаліція може бути тільки демократична... Переконана, демократичні сили будуть разом мати більшість у парламенті», – сказала лідер БЮТ.

Замість післямови. Звісно, поки немає Мельниченка у Держохороні, поки що немає кому покласти диктофона під диван гаранта. Але подейкують, що не Тимошенко, а гарант і його “любі друзі” загравали із Януковичем після минулих парламентських виборів.

Не Тимошенко, а гарант і найближче оточення ініціювали і Меморандум про порозуміння, із тими, кого вчора привселюдно обіцяв “посадити в тюрми”.

Не Тимошенко, а гарант і НУ ініціювали підписання Універсалу із тими ж особами.

Такі факти. І те, що не вдалося створити демократичну коаліцію у минулому скликанні - також частково заслуга гаранта. І це треба визнати, щоб надалі вже не гратися у подібні забавки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.