Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова фішка регіоналів: чорнила, які зникають

Політика 4324 перегляди

Опубліковано - 2.10.2007 17:02 | Всі новини | Версія для друку

Нова фішка регіоналів: чорнила, які зникають
Нова фішка регіоналів: чорнила, які зникають
У Криму за ініціативою Партії регіонів суд розглядає справу про інцидент на одній з дільниць.

Зокрема, сьогодні на прес-конференції в Сімферополі голова кримського виборчого штабу Партії регіонів Олексій Боярчук повідомив, що на одній з дільниць в Сімферопольському районі автономії (територіальний виборчий округ №2) з бюлетенів стали пропадати позначки виборців.

«На одній з дільниць при підрахунку голосів явно стали пропадати галочки, які були поставлені. Вони стали пропадати не тільки за Партію регіонів, - зазначив Боярчук. - Видно, десь ручка була одна встановлена з чорнилом (які потім пропадають – УНІАН) і вони (галочки – УНІАН) стали пропадати».

Як зазначив начальник штабу, на бюлетенях залишилися вм'ятини від позначок виборців, і якщо суд визнає ці бюлетені дійсними, то, можливо, на цій дільниці не дуже суттєво зміниться результат. За даними Боярчука ручкою, чорнила якої потім зникли, було заповнено близько 200 бюлетенів.

В цілому, відзначив голова кримського виборчого штабу Партії регіонів, вибори в Криму пройшли «м`яко, без скандалів, без конфліктів».

Нагадаємо, всього в Криму вісім територіальних виборчих округів.

Від “Аратти”: просто, як у прислів'ї: і я - не я, і - хата не моя. Цікаво, а у який спосіб було заповнено аж 200 бюлетенів? Але цифра однозначно вказує на те, що згадана ручка застосовувалася членами чи членом вибочої комісії, який її надавав для розпису виборцям.

Фішка полягає в тому, що рішення суду про визнання бюлетенів дійсними - прецедент, який дозволить тим самим регіоналам запровадити(якщо не не запровадили масово) майже легально нову технологію фальшування. А головне - усе буде нібито законно: і бюлетень справжній, і підпис виборці теж. Тільки позначка буде відрізнятися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.