Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович почув у Президента заклик до універсалів та ширки

Політика 4368 переглядів

Опубліковано - 3.10.2007 16:46 | Всі новини | Версія для друку

Янукович почув у Президента заклик до універсалів та ширки
Янукович почув у Президента заклик до універсалів та ширки
Лідер колиньої більшовицької коаліції із оптимізмом сприйняв заяву Президента і миттю розпочав переговори із створення нової коаліції. Питання тільки із ким?

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович підтримує позицію Президента України щодо необхідності консолідації зусиль політичних сил, що перемогли на позачергових парламентських виборах 30 вересня 2007 року, повідомляється на його персональному сайті.

"Партія регіонів завжди послідовно відстоювала необхідність консолідації політичних сил, формування широкої коаліції у Верховній Раді України. Це те, з чим ми йшли за мандатом довіри до наших виборців. І я переконаний: інший шлях – неможливий.

Я підтримую і вітаю таку позицію Президента. Україна має стати сильнішою, а не слабшою після цієї парламентської кампанії. Відповідальні політики повинні зробити все від них залежне, щоб попри власні амбіції піти назустріч один одному заради об'єднання країни", – підкреслив Віктор Янукович.

"Партія регіонів запрошує до переговорів всі політичні сили, що пройшли до парламенту. Від сьогодні ми починаємо переговори про формування коаліції у Верховній Раді України", – зауважив Лідер Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, дві політичних сили, які перемогли на дострокових виборах: БЮТ та Блок НУ-НС неодноразово і категорично заявляли, що ніяких коаліцій із регіоналами вже не може бути в природі.

Лідер Бют Юлія Тимошенко неодноразово публічно обіцяла персонально Януковичу забезпечити тюремні нари.

До речі, сам Янукович на передвиборчих масовках неодноразово заявляв, що “треба покінчити із померанчевою чумою”.

Об'єднаних голосів ПР, КПУ та Блок Литвина не вистачає для створення простої більшості у 226 голосів.

Отже, якщо політики не збрехали, то більшовика може допомогти тільки нове універсалення. З іншого боку, без регіоналів ухвалити зміни до Конституції не вдастся. Таким чином, Янукович фактично об'явив про початок торгів. Зрозуміло, про своє особисте майбутнє.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.