Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гарант хоче виділити януковичам “якісь міністерства”. Щоб вони не ридали

Влада 4941 перегляд

Опубліковано - 3.10.2007 22:58 | Всі новини | Версія для друку

Гарант хоче виділити януковичам “якісь міністерства”. Щоб вони не ридали
Гарант хоче виділити януковичам “якісь міністерства”. Щоб вони не ридали
Президент Віктор Ющенко наголошує на необхідності надання опозиції керівних посад в уряді та парламенті.

Про це він сказав у Берліні, коментуючи на прохання журналістів свою заяву, в якій він закликав переможців парламентських виборів об'єднатися навколо національних пріоритетів.

Ющенко зауважив, що для створення демократичної коаліції "є голоси, їх достатньо, щоб сформувати уряд, але це не вирішить питання стабільності в державі".

Водночас Президент підкреслив, що політичні сили, які сформують парламентську більшість, повинні вести діалог з опозицією.

"Якщо для цього потрібно представникам опозиції дати можливість працювати в парламенті на відповідних посадах ...ці посади потрібно надати. Якщо мова йде про те, що вони (опозиція) повинні бути представлені в уряді: або як віце-прем'єри, або якісь інші міністерства з контрольними функціями стосовно дій влади, я переконаний, такі пропозиції необхідно враховувати", - сказав Ющенко.

За словами Президента, будувати відносини влади й опозиції на конфронтації безперспективно.

Ющенко підкреслив, що пікетування, конфронтація в стінах парламенту - це "формат минулого".

"І я не хотів би, щоб після того, як політичні сили проведуть переговори, ми повернулися до протистояння, і, насамперед - у стінах парламенту", - сказав він.

Ющенко також відзначив, що "нація дала мандат трьом політичним силам для того, щоб вони принесли спокій і стабільність".

Від “Аратти”: Складається враження, що гаранта знову потягнуло на універсалення. Невже попередній досвід не показав йому, що серед більшовиків немає про що і з ким домовлятися? Бо тоді все почнеться знову: і політична корупція, і розкрадання бюджету, і забудова заповідників, привласнення чи руйнування національних святинь.

І коли ж гарант каже правду? Чи на тому тижні, кажучи, що політика уряду не збігається із національним інтересом, він злегка пожартував?

Як у 2004 році - бандитів нинішній гарант публічно пообіцяв розсадити у тюрми. Насправді ж ті, кому було обіцяно нари - опинилися у міністерських кріслах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.