Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК на мертвій точці. Хто маніпулює із протоколами?

Скандал 6084 перегляди

Опубліковано - 4.10.2007 00:50 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК на мертвій точці. Хто маніпулює із протоколами?
ЦВК на мертвій точці. Хто маніпулює із протоколами?
Країна повинна знати своїх “героїв” - це головна функція журналістів будь якого видання. Ми називаємо ті округи, які вже відверто саботують подачу даних про волю виборців.

З самого початку окремо зазначаємо, що негаразди із протоколами виборчкомів, на цих виборах, трапилися лише на тих округах і дільницях, де, нібито, переконливу перемогу здобула партія Регіонів. Принаймі на папері, тобто, у протоколах виборчкомів.

Між тим, за останні два дні, прозвучало достатньо аргументації на користь лише однієї причини затримки підрахунку одного бюлетеня: саботаж і небажання чесно називати результат народного волевиявлення. Під різними формами: чи то у вигляді нехлюйства і поганої організації роботи, чи то у відвертих і цинічних порушеннях закону.

Цікаво, що у махінаціях із підрахунками були помічені деякі члени ЦВК. Зокрема Охендовський та Лукаш. Обидва - від партії Регіонів. Чи не дивне співпадіння?

Отже, на момент виходу інформації, за даними ЦВК, станом на 23:28:08 3.10.07, протоколи не здали:

ТВО №1 місто Сімферополь: із 159 дільниць протоколи здали 137, не в стані порахувати бюлетені 22 виборчих дільниці;

Т8О №8 смт. Красногвардійське (АР КРИМ): із 168 дільниць відзвітували 167, лише одна дільниця ніяк не вирішить, що робити із бюлетенями;

ТВО №109 легендарне місто Сєверодонецьк(Луганська область): із 151 дільниці відзвітували 150, а одна ніяк не може “правильно” порахувати бюлетені;

ТВО №137 місто Роздільна (Одеська область): із 113 вборчих дільниць відзвітували тільки 96, відповідно 17 не можуть подолати волю виборців;

ТВО №141 місто Ізмаїл (Одеська область): із 127 виборчих дільниць здали протоколи 126, а одна не може дати собі ради;

ТВО №183 місто Люботин (Харківська область): із 120 виборчих дільниць 119 вже здали протоколи, а одна все ще рахує бюлетені.

Таким чином, 43 виборчих дільниці мають стати об'єктом посиленої уваги політичних партій і блоків, які брали участь у виборчих перегонах і правоохоронних органів, які мають, до того ж доручення від Президента Ющенка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.