Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович навіть і не натякає на можливі демарші. Мабуть не читає газет

Політика 4184 перегляди

Опубліковано - 8.10.2007 20:10 | Всі новини | Версія для друку

Янукович навіть і не натякає на можливі демарші. Мабуть не читає газет
Янукович навіть і не натякає на можливі демарші. Мабуть не читає газет
Прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович відзначив, що сьогодні українські політики мають шукати шляхи до порозуміння, до розбудови сучасної демократичної держави.

Про це Віктор Янукович заявив сьогодні після зустрічі Президента України В.Ющенка з лідерами політичних партій, що пройшли до парламенту.

Лідер Партії регіонів наголосив, що розпочинати переговори про створення парламентської коаліції можна тільки після оголошення офіційних результатів позачергових парламентських виборів.

"Без оголошення офіційних результатів виборів початок переговорів про формування коаліції неможливий. Потрібно дочекатися офіційного оголошення результатів – це по-перше. По-друге – п'ять днів відводиться на судові скарги. Лише після цього можна розпочинати процес створення коаліції, потім – фракцій в парламенті, і на цій основі – підписання коаліційної угоди", – сказав лідер Партії регіонів.

Віктор Янукович підкреслив, що Партія регіонів як переможець виборчих перегонів готова взяти на себе відповідальність сформувати коаліцію. "Якщо ми будемо в коаліції, то прем'єрське крісло буде за Партією регіонів. Якщо так не станеться, то ми будемо в опозиції", – сказав лідер Партії регіонів. Водночас Віктор Янукович наголосив на тому, що опозиція повинна мати достатньо важелів для контролю за владою.

Віктор Янукович також зазначив, що провів коротку зустріч з лідером БЮТ Тимошенко. "У нас відбулася коротка розмова, відбулася і публічна дискусія. Я вважаю, що ця дискусія триватиме якийсь час, і, врешті-решт, ми все ж таки порозуміємося з приводу того, як жити в нашій країні", – сказав лідер Партії регіонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.