Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТ обурився на уряд. За подвійні стандарти

Політика 4592 перегляди

Опубліковано - 9.10.2007 14:50 | Всі новини | Версія для друку

БЮТ обурився на уряд. За подвійні стандарти
БЮТ обурився на уряд. За подвійні стандарти
В останні дні перебування при владі Уряд Януковича вкотре продемонстрував, що його соціальна політика спрямована проти власного народу.

Уряд ухвалив постанову "Про внесення змін до правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту", якою вилучив з переліку ручної поклажі дитячі коляски. Закінчилися вибори – закінчилися і солодкі обіцянки від Кабінету міністрів.

Блок Юлії Тимошенко обурений подвійними стандартами Уряду, який на виборах обіцяє підтримку материнства і дитинства, збільшення виплат при народженні дитини, а насправді обкладає українські родини новими поборами. Програвши на виборах, уряд Януковича, вирішив відігратися на дитячих колясках і санчатах, що не виглядає ані морально, ані гідно.

Стає зрозуміло, що, видираючи у дітей останню копійку за перевезення колясок, нинішній уряд не планував, не збирався і навіть не думав про те, щоб проводити політику на підтримку материнства.

Блок Юлії Тимошенко засуджує антисоціальну політику Кабінету міністрів під керівництвом Януковича і запевняє, що після формування демократичного уряду наша політична сила виконає свої зобов’язання і виборчі обіцянки перед сім‘ями з дітьми, наголошує прес-слуба.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.