Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко готова до чергових ілюзій гаранта. Універсалити вона не збирається

Політика 4170 переглядів

Опубліковано - 9.10.2007 16:28 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко готова до чергових ілюзій гаранта. Універсалити вона не збирається
Тимошенко готова до чергових ілюзій гаранта. Універсалити вона не збирається
Блок Юлії Тимошенко розпочне підготовку до президентської кампанії 2010 року, якщо блок “Наша Україна – Народна самооборона” створить коаліцію з Партією регіонів.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це в інтерв’ю польському інтернет-виданню “Gazeta.pl” заявила лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко.

“Ющенко і Янукович вже двічі утворювали між собою коаліцію і обидві спроби закінчилися катастрофою. Єдина можливість впровадження стабілізації в країні є коаліція демократичних сил”, - сказала Тимошенко.

“Однак українська політика повна несподіванок. Якщо Президент і прем’єр змовлялися за моїми плечима, очевидно, буде повторення попередньої коаліції. Я маю план «Б»: ми залишаємося в опозиції, а я почну готуватися до президентської виборчої кампанії”, - наголосила вона.

Лідер БЮТ вважає, що Президент, погодившись на коаліцію з Партією регіонів з прем’єром Януковичем хотів збудувати міст, що об’єднує східну і західну частину нашої країни.

“Однак ми не можемо обманюватися – цей експеримент не приніс нам ані єдності, ані стабілізації, тому в жодному випадку не повинні його повторювати”, - переконана Тимошенко.

Від “Аратти”: дивні люди ці політикани. При чому тут схід і захід України, коли мова йде взагалі про кримінал, який дорвався до державної влади. Про що неодноразово заявляв сам Президент Ющенко.

Якщо гопник Янукович уособлює схід і південь України - то вважаючи таким чином Ющенко, тим самим, ображає мільйони своїх співгромадян, які страждають від бєзпрєделу паханів та паханчиків як місцевих, так і столичних.

Навести порядок в країні - це передвиборча обіцянка Ющенка. І він сам, зі сцени Майдану, сформулював, у який спосіб це можна зробити: “Бандити сидітимуть в тюрмах!”

У тюрмах, Вікторе Андрійовичу, а не за столом переговорів у Президента України Ющенка!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.