Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Богатирьову застукали із Балогою

Політика 4357 переглядів

Опубліковано - 11.10.2007 18:47 | Всі новини | Версія для друку

Богатирьову застукали із Балогою
Богатирьову застукали із Балогою
Лідер парламентської фракції Партії Регіонів Раїса Богатирьова була помічена при заїзді її авто в секретаріат Президента. Журналістами ахметовської газети.

Про це пише газета "Сєгодня" з посиланням на журналістів, які стали свідками того, як Богатирьова, сидячи на передньому сидінні поруч з водієм чорного джипу, заїжджає в секретаріат через "чорний" вхід.

Як відомо, Богатирьова є однією з прихильниць створення "широкої" коаліції між "помаранчевими" і "біло-блакитними".

Слід зауважити, що, у той час як перші особи Партії Регіонів ведуть переговори з табором Віктора Ющенка, інші регионали уникають озвучувати будь-які прогнози про долю ПР у майбутньому парламенті, пише видання.

"Зараз будь-яка моя думка, під час того, коли керівники нашої партії проводять консультації і приймають певні рішення, були б некоректними", – відповів у середу регіонал Нестор Шуфрич на питання журналістів, в опозиції чи в коаліції буде ПР у новій Верховній Раді.

Від “Аратти”: як на нас - то дуже дивно, що журналісти ахметовського видання “цинкують” своїх біля в'їздів в Секретаріат Президента. Не кажучи про те, що навряд би Раїса Василівна особисто б звітувала перед найманими її структурою журналістами про мету свого візиту до президентської споруди. Це - абсолютно не у стилі взаємин в середені структур регіоналів.

А відтак виникає питання: чи насправді така подія мала місце чи це “творчій вимисел” відомої редакції?

Адже усім відомо, що всередині демократичної коаліції стосунки нині не такі безхмарні, як і самої задекларованої коаліції із Секретаріатом Президента. І відтак, чи не є це дрібною провокацією, яка має на меті пересварити БЮТ і НУ-НС?

І це, як раз цілком відповідає і намірам і інтелектуальній патенції технологів ПР.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.