Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тарифна війна. Для Дніпропетровців вода подорожчає, хоча про її якість не йдеться

Добробут 6801 перегляд

Опубліковано - 22.10.2007 12:47 | Всі новини | Версія для друку

Тарифна війна. Для Дніпропетровців вода подорожчає, хоча про її якість не йдеться
Тарифна війна. Для Дніпропетровців вода подорожчає, хоча про її якість не йдеться
Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради підвищив тарифи на водопостачання й водовідведення для населення на 69,7%, або на 0,99 гривні за куб. м до 2,41 гривні/куб. м з 1 листопада.

Про це сказано в рішенні міськвиконкому.

“У зв’язку зі значним зростанням цін і тарифів на паливно-енергетичні й матеріальні ресурси, покупну воду, мінімального рівня зарплати, з огляду на необхідність приведення тарифів на послуги водопостачання й водовідведення до рівня економічно обґрунтованих виконком вирішив установити тарифи...”, - сказано в повідомленні.

Попередній тариф діяв з 1 вересня 2006 року.

У Дніпропетровську проживають 1,035 млн. осіб.

Від “Аратти”: закінчилися вибори - замовкли пропагандистські лохотрони політиканів. Свято райдужних перспектив та соціальної халяви теж закінчилося.

Тепер почалися сірі будні. Для одних виникла нагальна потреба повернути витрачене на пропаганду, для інших - вчергове відчути прилив адреналіну, дивлячись на розрахункову платіжку за нібито надані комунальні послуги.

Власне, в тому, що більшовицька влада, яка ще залишається в центрі і на місцях буде й надалі нишпорити по кишенях громадян - ми не мали й не маємо жодного сумніву. Проте, нас продовжує дивувати цинізм, із яким обранці це роблять, “захищаючи права громадян”. Адже, серед іншого і це прямо сказано у рішенні місцевої влади, громадяни, як виявилося, розбагатіли за останній час, бо у зопалі боротьби за владні портфелі більшовицький уряд “з царського плеча” зробив інфляційні роздачі фантиків.

Проте, дивне навіть не у цинічному блюзнірстві обранців і сформованої ними влади. Дивне - у самих громадянах, які кожного разу купуючись на дешеві розводи для лохів, тим не менше, теплять і навіть переобирають професійних лохотронщиків. І мовчки вживають у їжу умовно питну воду, за шаленні кошти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.