Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали налаштовані не зривати початок роботи нового парламнту

Політика 4415 переглядів

Опубліковано - 23.10.2007 14:10 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали налаштовані не зривати початок роботи нового парламнту
Регіонали налаштовані не зривати початок роботи нового парламнту
Лідер ПР, прем’єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що нині немає форс-мажорних обставин, через які новообрані народні депутати від ПР можуть не прийти на відкриття першої сесії Верховної Ради VI скликання та відмовитися від складення депутатської присяги.

Про це повідомила кандидат у депутати від партії Ганна Герман із посиланням на Віктора Януковича.

«Сьогодні на зборах майбутніх депутатів обговорювалося це питання. Лідер партії відповів, що зараз немає форс-мажорних обставин, через які ми не увійдемо до сесійної зали. І якщо таких обставин не виникне, ми обов’язково прийдемо на першу сесію», - сказала Герман.

Вона також повідомила, що сьогодні на зборах майбутні депутати не обговорювали позицію щодо голосування фракції Партії регіонів за кандидатуру на посаду прем’єр-міністра та голови Верховної Ради. «Це рішення буде прийнято у залі, після того як депутати складуть присягу та розпочнеться пленарне засідання. Зараз говорити про це передчасно», - додала вона.

Сьогодні у кінотеатри «Зоряний» відбулись перші збори майбутніх народних депутатів Партії регіонів за участю лідера партії, прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Регіонали розглянули власне бачення приоритетів у законодавчій діяльності парламенту.

Як повідомлялося раніше, декілька кандидатів у нардепи від ПР заявляли, що уразі неутворення ширки фракція відмовиться від прийняття Присяги. А дехто із кадидатів у нардепи взагалі намагався довести абсурдну тезу про те, що у такий спосіб знову стає легітимним парламент минулого скликання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.