Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Богословську впіймали на “котрабасі”?

Скандал 5915 переглядів

Опубліковано - 24.10.2007 22:51 | Всі новини | Версія для друку

Богословську впіймали на “котрабасі”?
Богословську впіймали на “котрабасі”?
Керівництво Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів та дилерів заявляє, що заступник Міністра юстиції Інна Богословська сприяє незаконним спробам імпорту нових автомобілів без сплати податків.

Про це повідомив генеральний директор асоціації О. Назаренко.

Як зазначає Назаренко, ще, 28 серпня Харківською митницею згідно рішення суду без сплати митних платежів та ПДВ було проведено митне оформлення 24 автомобілів Toyota CAMRY, отриманих нібито фізичною особою підприємцем «Вощенком Іван Івановичем», мешканцем славнозвісного Хустського району Закарпатської обл. (земляком відомого підприємця Кавка В.І.), при чому пільги були надані йому рішенням Ужгородського міського суду ще 4 роки тому стосовно автомобіля ВАЗ 2107. «А тільки через 4 роки ТОВ «МЛС АВТО» робить спроби створити нового «Кавку», - зазначає Назаренко.

При цьому він зауважив, що Держмитслужба взяла під контроль операції Харківської митниці, Генпрокуратура також втрутилась в цю справу і виконавче провадження, згідно якого харківські митники були змушені провести митне оформлення авто без сплати податків,було закрите.

«Але сьогодні (23 жовтня – ред..). за підписом заступника Міністра юстиції Богословської з являється циркуляр, яким знову вводиться виконавче проводження щодо посадових осіб Харківської митниці і їх під тиском судових виконавців змушують провести митне оформлення автомобілів на суму 20 млн. доларів США нібито імпортованих СПД Вощенко І.І. без сплати жодної копійки визначених законом податків. Згідно деяким джерелам таким чином робиться спроба ввезти автомобілі, які стоять на рейді в Одесі та не можуть бути розмитнені як недоукомплектовані», - заявляє Назаренко.

При цьому він додає, що Асоціація звернулась до контролюючих органів та до засобів масової інформації. Проводиться комплекс заходів з метою недопущення «чорного імпорту».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.