Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко знову не проти проуніверсалити Україну?

Влада 4603 перегляди

Опубліковано - 31.10.2007 15:00 | Всі новини | Версія для друку

Ющенко знову не проти проуніверсалити Україну?
Ющенко знову не проти проуніверсалити Україну?
Президент України Віктор Ющенко не проти підписання нового Універсалу національної єдності.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції для українських журналістів у Бухаресті.

Президент зауважив, що сьогодні ознайомився з деякими коментарями, у яких ідеться про необхідність підписання нового Універсалу національної єдності. «Я це буду вітати», - сказав Ющенко.

Він наголосив, що на позачергових парламентських виборах перемогла демократична коаліція, і вона має формувати владу, але при цьому не можна забувати про опозицію.

Ющенко підкреслив, що необхідно надати права опозиції.

«Я як Президент поважаю сили, які перемогли, я як Президент буду поважати опозицію», - сказав він.

Гарант зауважив, що сьогодні, можливо, унікальний момент, коли український політикум від протистояння і взаємознищення може перейти до взаємопорозуміння і співпраці.

Як вважає Ющенко, необхідно визначити формат взаємин більшості та опозиції. «Якщо для цього необхідно поділитись місцями у керівництві парламенту, я перший підтримаю таку стратегію. Якщо для цього необхідно поділитись місцями у керівництві уряду, я перший підтримаю таку стратегію», - сказав він.

Президент наголосив, що націлює своїх союзників, колег не на протистояння, а на порозуміння. Він заявив, що усі політичні сили повинні взяти на себе відповідальність, порозумітись і таким чином привнести спокій у країну.

Як повідомлялося раніше, 29 жовтня кандидат у народні депутати України від Партії регіонів Юрій Мірошниченко висловив думку, що основним політичним гравцям слід повернутися до ідей Універсалу національної єдності і знайти загальний курс розвитку країни.

На його думку, підписання Універсалу національної єдності було спробою знайти загальний курс. «Це був дуже важливий крок до консолідації політичних еліт», - сказав він і висловив жаль, що не всі політики підписали цей документ.

Від “Аратти”: із усього того, нам як виборцям, абсолютно не зрозуміло: Президентом якого народу є Ющенко? Так званих “дітей папи Кучми”, які самі себе пихато називають “елітами”? Чи тих мільйонів, які, щоб зробити його Президентом, вийшли на усеукраїнський Майдан і ладні були за те вмерти?

І як виборці ми беремо на себе сміливість публічно застерегти Вас, пане Президенте: не бавтеся із вогнем! Бо оті “універсальщики” , яким ви обіцяєте “широкі права”, для Вас і Вашої родини значно небезпечніші, ніж народ, який Ви зрадили першим Універсалом. Бо вони, вдруге, не зупиняться ні перед чим: ні перед діоксином, ні снайпером, якщо Ви заважатимите їхнім злочинним намірам.

І маємо для вас пораду: якщо Ви хочете знати, що насправді думає народ - втечіть від “любих друзів”, охорони та іншого непотребу і просто прийдіть до людей. Несподівано. І тоді Ви почуєте правду. А те, що чуєте Ви зараз - дешева оперетка за примітивним сценарієм.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.