Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко завтра висловить своє “фе” Януковичу. За Керченську протоку

Влада 5000 переглядів

Опубліковано - 15.11.2007 12:23 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко завтра висловить своє “фе” Януковичу. За Керченську протоку
Президент Ющенко завтра висловить своє “фе” Януковичу. За Керченську протоку
Президент України Віктор Ющенко вважає недостатніми заходи з ліквідації екологічної катастрофи у Керченській протоці. Про це він збирається завтра поговорити із прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Про це Глава держави повідомив в інтерв’ю журналістам в Єрусалимі.
Віктор Ющенко зауважив, що на сьогодні відповідні відомства доклали недостатньо зусиль, аби оперативно подолати наслідки катастрофи у Керченській протоці.

«Аварія показала, що частина аварійних українських служб не готова до роботи в таких умовах і в таких масштабах, тому завтра я запрошу прем’єр-міністра до себе» - наголосив Президент.

„Мені не все подобається в діях екологічної служби по даному питанню, відповідних технічних підрядників», - сказав Віктор Ющенко. Він зауважив, що йому надходить оперативна інформація про ситуацію у Керченській протоці і про причини, через які не збирається мазут.

«Наслідки тяжкі. Це одна з найбільших морських катастроф, яка була в цьому регіоні. Я переконаний, що своє слово має сказати Генеральна прокуратура, свої висновки повинна зробити влада, безпекові та морські відомства, – чому ми досить спокійно могли спостерігати, що оперативно не були задіяні рятувальні служби і служби по боротьбі з екологічним забрудненням», - переконаний Президент.

Як повідомлялося раніше, унаслідок шторму 11 листопада у Чорному та Азовському морях постраждало 13 суден, з них затонули 5 і 8 сіли на мілину. У результаті краху кораблів у море вилилось близько 1,2 тисяч тонн мазуту, а також 6,8 тисяч тонн сірки (за попередніми даними, ємності з сіркою закриті кришками).

Наслідки аварії російського танкера «Волгонєфть-139», у результаті якої в море потрапило близько 1,2 тис. тонн мазуту, кримські «зелені» називають катастрофічними.

Керченською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом забруднення моря.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.