Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ющенко, як виявилося, скасував спецномери службових авто, бо ними не користувався

Влада 4538 переглядів

Опубліковано - 15.11.2007 15:14 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко із дружиною їдуть у справах. Хоч номер заретушовано, але добре видно, що він звичайний, а не спеціальний
Президент Ющенко із дружиною їдуть у справах. Хоч номер заретушовано, але добре видно, що він звичайний, а не спеціальний
Віктор Ющенко ніколи не користувався спецномерами для свого службового автомобіля ще з часів роботи Прем’єр-міністром.

Таке роз’яснення надав заступник Глави Секретаріату Президента України – Уповноважений Президента України з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Ігор Пукшин.

Він додав, що «і як Глава держави Віктор Ющенко також ніколи не використовував і не використовує спеціальні номерні знаки для свого службового автотранспорту». За словами Пукшина, всі автомашини, що обслуговують Президента України, мають звичайну номерну серію.

Пукшин підкреслив, що Віктор Ющенко є послідовним прихильником скасування автодорожніх привілеїв для чиновників і рішуче налаштований домогтися відчутного прориву щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Саме з цією метою нещодавно видано указ, відповідно до якого протягом місяця спеціальні номерні знаки для службових транспортних засобів мають бути здані до Департаменту Державної автомобільної інспекції.

«Є принцип рівності перед законом, тож має бути відповідний принцип рівності перед правилами дорожнього руху. Наразі Президент зліквідував той перекіс, що існував у цьому питанні», – наголосив заступник Глави Секретаріату Президента України.

Як повідомлялося раніше, вчора керівник Секретаріату Віктор Балога першим виконав Украз Президента і здав у ДАЇ спецномери від службового авто. При цьому, Балога зазначив, що той хто не здасть спецномери і не виконає Указ Президента покладуть свої службові посвідчення.

Вчора ж Указ Президента виконав прем'єр Віктор Янукович. Чи виконав Указ Президента Олександр Мороз - не повідомлялося.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.