Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Життя без Путіна не буде. Чиновники пропонують варіанти третього терміну

Світ навколо нас 4897 переглядів

Опубліковано - 21.11.2007 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Життя без Путіна не буде. Чиновники пропонують варіанти третього терміну
Життя без Путіна не буде. Чиновники пропонують варіанти третього терміну
Спікер Ради Федерації Сєргєй Миронов висловив думку, що Владімір Путін зможе залишитися главою російської держави і після 2008 року, коли минає термін його повноважень як діючого Президента.

Для цього Путіну потрібно піти в дострокову відставку.

На думку Миронова, щоб залишитися главою держави і після 2008 року, Путіну необхідно достроково піти у відставку і знову висунути свою кандидатуру на дострокових президентських виборах. "Якщо це відбудеться, то я вважаю, ніякого порушення Конституції не буде", - заявив Миронов, зауваживши, що не варто забігати вперед.

"Давайте ми не будемо випереджувати події", - сказав Миронов, нагадавши, що Путіна, який раніше неодноразово заявляв, що не буде балотуватися на третій президентський термін, просять залишитися при владі десятки мільйонів громадян Росії.

"Головне - воля і рішучість самого Владіміра Путіна", - підкреслив Миронов. Він думає, що Путін, має "переглянути свою позицію і відгукнутися на заклики і прохання мільйонів росіян".

"Багатонаціональний народ Росії є єдиним джерелом влади", - зауважив Миронов.

Відповідно до Конституції РФ, "одна й та сама особа не може обіймати посаду Президента Російської Федерації більш двох термінів підряд".

Від “Аратти”: істерія номенклатури, яка, як вже очевидно, набуває все більших масштабів із наближенням виборів Президента, може хііба що насмішити людину із адекватною психікою.

Але, в Росії - все інакше. Все насправді. І багатотисячна армія чиновників із жахом чекає, що буде без Путіна? І це, судячи із усього, для номенклатури, подія рівнозначна кінцю світа.

А для мільйонів громадян? А десятки мільйонів громадян Росії й гадки не мають, що таке демократія, що таке влада народу. Більш того, придворно-номенклатурні ЗМІ Їх лякають страшилками на кшталт українського Майдану.

Хоча найстрашніше, насправді, не Майдани, а десятки мільйонів живих людей, які живуть у повному безправ'ї перед всевляддям кримінальної номенклатури.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.