Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У парламенті творять демкоаліцію. Спікером може стати Яценюк прямо у Мадриді

Політика 3828 переглядів

Опубліковано - 29.11.2007 10:38 | Всі новини | Версія для друку

У парламенті творять демкоаліцію. Спікером може стати Яценюк прямо у Мадриді
У парламенті творять демкоаліцію. Спікером може стати Яценюк прямо у Мадриді
Наразі у Верховній Раді триває активний процес творення демократичної коаліції. На посаду голови парламенту НУ-НС пропонуватиме протеже гаранта - Арсенія Яценюка, який ризикує очолити український парламент і МЗС одночасно.

“Вчора фракція “Наша Україна – Народна Самооборона” завершила збір підписів під угодою про створення демократичної коаліції. Усі 72 члени фракції поставили свій підпис. І сьогодні ми не бачимо перешкод, аби голови двох фракцій підписали угоду про створення коаліції демократичних сил”.

Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив голова фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко.

Кириленко висловив переконання, “що всі питання, які стояли як бар’єр на шляху створення коаліції, станом на сьогодні розв’язані. Це стосується і суперечливих норм в угоді і всіх інших персональних та кадрових питань. Зараз на фракції ми обговоримо це питання. Думаю, що сьогодні нічого не має стати на заваді у підписанні угоди”.

“Сьогодні я можу сказати, що вся фракція єдина у тому, що коаліції демократичних сил потрібно бути. Безумовно, нас може чекати попереду дуже складна робота, але зараз немає жодних нездоланних перешкод на шляху утворення і початку діяльності демократичної коаліції. Це те, чого, починаючи від старту виборчої кампанії, чекали виборці, і це те, що ми неминуче повинні виконати. Як наші зобов’язання”, - наголосив голова фракції “Наша Україна – Народна Самооборона”.

Голова фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко переконаний, що у випадку обговорення кандидатур на посаду спікера, жодна кандидатура не повинна викликати бодай мінімальних дискусій.

“Наступними кроками після підписання угоди є обрання голови Верховної Ради та прем’єр-міністра України, - підкреслив Кириленко. - У зв’язку з цим я буду пропонувати фракції ту кандидатуру, яка підтримується Президентом України, і буду просити усіх колег по фракції проголосувати за цю кандидатуру під час голосування на посаду спікера ВР. Це - кандидатура нашого колеги Арсенія Яценюка”.

На питання про те, наскільки доцільно висувати кандидатуру Яценюка, який зараз знаходиться у Мадриді, Кириленко зазначив, що безумовно без кандидатури голосування бути не може, але “я переконаний - не в цьому суть питання, суть питання в тому, щоб було підписано угоду. Я вважаю що це - основна і базова річ. Протягом останніх двох місяців усі мої зусилля були спрямовані на те, щоб ми зуміли підписати цю складну, але потрібну для країни і наших виборців угоду. Це - завдання номер один”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.