Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТівці оприлюднили задокументовані факти підкупу нардепів. ГПУ традиційно мовчить

Скандал 5615 переглядів

Опубліковано - 30.11.2007 17:54 | Всі новини | Версія для друку

БЮТівці оприлюднили задокументовані факти підкупу нардепів. ГПУ традиційно мовчить
БЮТівці оприлюднили задокументовані факти підкупу нардепів. ГПУ традиційно мовчить
Не встиг запрацювати парламент, як знову регіонали продемонстрували свої кримінальні звички. Народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко оприлюднили сьогодні факти підкупу з боку Партії регіонів.

Ьогодні під час прес-конференції було продемонстровано 4 відеосюжети, на яких Олег Надюша (Партія регіонів), Сергій Тихонов (помічник віце-прем’єр-міністра Андрія Клюєва), Володимир Сівкович (Партія регіонів) та Михайло Бродський (лідер Партії вільних демократів) пропонують БЮТівцям хабар за те, щоб вони відмовилися брати участь у формуванні демократичної коаліції.

Народні депутати наголосили, що низька якість записів пов’язана з тим, що зазвичай відео знімалося на камери мобільних телефонів.

Блок Юлії Тимошенко має намір найближчим часом передати до СБУ задокументовані факти підкупу депутатів.

За словами народного депутата Віктора Уколова, записи, продемонстровані журналістам, - це лише мала частина фактів підкупу, які є у розпорядженні БЮТ.

БЮТівець пояснив, що на першому етапі до депутатів зверталися їх знайомі чи близькі друзі. На другому етапі вже йшли розмови з особами, які фігурують у відеозйомках.

Зокрема, Валерій Гацько розповів, що до нього зверталися депутати V скликання Чичков та Антипов, які пропонували 10 млн. доларів за те, щоб він захворів у день голосування за демократичну коаліцію.

„Якщо я погоджусь, то рівно за годину прилітає літак чартерним рейсом з високопосадовцем і я відразу отримую ці гроші” , - сказав він.

У свою чергу народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко стверджує, що 16 листопада до нього звернувся начальник херсонської митниці Віталій Урюк з пропозицією в 10 млн. доларів за те, щоб Одарченко не з’явився на першому засіданні Верховної Ради та надалі не брав участі в голосуванні по кандидатурі прем’єр-міністра.

„Хочу підкреслити, що окрім грошей пропонують виходи з ситуації, щоб ти нормально виглядав в очах громадськості, а саме лягти до лікарні, бути забинтованим, мати об’єктивні причини, щоб не бути присутнім у парламенті в день голосування” , - зауважив депутат.

Він зазначив, що також робилися привабливі пропозиції обійняти одну з високих державних посад.

На прес-конференції були присутні Віктор Уколов, Сергій Соболєв, Геннадій Задирко, Володимир Каплієнко, Валерій Гацько, Юрій Одарченко, Юрій Прокопчук та Сергій Пашинський.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.