Аратта - На головну

12 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецька УНП вимагає від Президента позбавити Тулуба звання Героя

Скандал 5632 перегляди

Опубліковано - 3.12.2007 18:21 | Всі новини | Версія для друку

Донецька УНП вимагає від Президента позбавити Тулуба звання Героя
Донецька УНП вимагає від Президента позбавити Тулуба звання Героя
У Донецькій УНП не вірять висновкам комісій щодо вибухів на шахті імені Засядька і вважають, що там домінує корпоративний інтерес ПР, а не об'єктивність.

"Позбавити звання Героя України в.о. міністра вугільної промисловості Сергія Тулуба" вимагає в Заяві з приводу аварій на шахті ім. Засядька Донецька обласна організація Української народної партії, повідомляє прес-служба.

Донецькі представники УНП також ставлять під сумнів роботу державної комісії з розслідування причин аварії на шахті ім. Засядька, що забрала найбільше життів шахтарів в історії України та вимагають від Президента України "повністю відсторонити від діяльності державної комісії з розслідування ситуації на шахті ім. Засядька всіх представників місцевої виконавчої влади та правоохоронних органів, а особливо будь-яких представників так званої урядової команди Януковича".

"Висловлюємо недовіру діючій урядовій команді, місцевим правоохоронцям та керівництву місцевої виконавчої влади. Страх перед відомим донецьким капіталістом, що потребує в буквальному розумінні слова кривавого вугілля з цієї шахти, змушує їх мовчати та тримати кругову поруку навколо того, що відбувається на цій шахті. Їм здалося, що в черговий раз все буде списано на «невідоме лихо». Але події останніх днів переконливо доводять, що лихо – це державні службовці, що забули свій обов’язок на догоду приватним інтересам", - йдеться в Заяві.

У документі зазначено, що "Президент України має створити прецедент позбавлення найвищої державної нагороди осіб, що дискредитують звання Героя України".

"Ми переконані, що посадовець, за час роботи якого на міністерській посаді сталося дві найбільші аварії на шахті за всю історію країни, дискредитує найвищу державну нагороду, принижує гідність держави, героєм якої його називають", - зазначено в Заяві Донецької обласної організації Української народної партії з приводу аварій на шахті ім. Засядька.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.