Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Добкіну і Гепі буде непереливки. Їх розслідуватимуть парламетарі

Політика 4084 перегляди

Опубліковано - 5.12.2007 15:12 | Всі новини | Версія для друку

Добкіну і Гепі буде непереливки. Їх розслідуватимуть парламетарі
Добкіну і Гепі буде непереливки. Їх розслідуватимуть парламетарі
Парламентарі підозрюють, що “солодка парочка” зухвало порушує закони та розбазарює майно і землю Харківської громади.

У парламенті зареєстровано проект постанови про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування обставин щодо фактів порушення Конституції, законів України міським головою Харкова Михайлом Добкіним та секретарем Харківської міської ради Геннадієм Кернесом в системі тарифних, майнових, земельних, бюджетних та фінансових відносин при виконанні ними службових обов'язків.

Як зазначено на офіційному сайті парламенту, серед ініціаторів створення Тимчасової слідчої комісії ВР - народний депутат, член Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Микола Катеринчук.

У пояснювальній записці до документу його автори вказують, що у Харкові “мають місце непоодинокі факти порушення Конституції України, законів України” Добкіним та Кернесом в системі тарифних, майнових, земельних, бюджетних та фінансових відносин, зокрема і, під час розгляду питань на засіданнях сесій міської ради.

Тож одним із завдань діяльності ТСК передбачено вивчення обставин порушень законодавства вказаними чиновниками у зазначених сферах, а також оприлюднення відповідної інформації.

Проект постанови передбачає, що до складу ТСК увійдуть 9 народних депутатів від усіх представлених у парламенті фракцій. ТСК діятиме шість місяців з дня утворення. Водночас звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу пропонується заслухати не пізніше тримісячного терміну з дня створення комісії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.