Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали “отвєчают за базар” . Погодинно

Політика 4204 перегляди

Опубліковано - 12.12.2007 23:54 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали “отвєчают за базар” . Погодинно
Регіонали “отвєчают за базар” . Погодинно
Народний депутат України, представник фракції Партії регіонів Ярослав Сухий заявляє, що у четвер роботу Верховної Ради України буде розблоковано лише після вибачень представників демократичної коаліції. За годину до того він казав протилежне.

Народний депутат України, представник фракції Партії регіонів Ярослав Сухий заявляє, що завтра роботу Верховної Ради України буде розблоковано лише після вибачень представників демократичної коаліції.

Про це йдеться в коментарі Сухого, переданому прес-службою Партії регіонів після дев’ятої години вечора.

Зокрема, Сухий наголошує: “Ми наполягаємо на вибаченні від представників коаліції за необґрунтовані обвинувачення. Сьогодні між членами нашої фракції відбувалися розмови про те, що, можливо, варто в черговий раз закрити очі на необґрунтовані образи і звинувачення з боку БЮТ. Однак вже одразу після того, як ми лише висловили подібне припущення, бютівці ще з більшою агресивністю продовжили безпідставні звинувачення, прямі і відверті образи на нашу адресу”.

Тому, говорить Сухий, “ми у нашому колективі прийняли остаточне рішення – без вибачень з боку коаліціянтів, без визнання з їхнього боку очевидного факту, який підтвердили Служба безпеки України і Генеральна прокуратура, про те, що в систему „Рада” не було жодного зовнішнього втручання, - без визнання цього факту і без вибачення перед нами ми не розблокуємо трибуну парламенту”.

Сьогодні ж, в прямому ефірі телеканалу "1+1" близько восьмої години вечора той самий нардеп Сухий на всю Україну заявляв, що у четвер, тобто завтра, роботу Верховної Ради України буде розблоковано без будь-яких умов. Для обрання заступників Голови паламенту та формування Комітетів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.