Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Стретович відмовився від півтони баксів

Скандал 5771 перегляд

Опубліковано - 20.12.2007 16:54 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Стретович відмовився від півтони баксів
Нардеп Стретович відмовився від півтони баксів
50 мільйонів доларів пропонували народному депутатові від «Нашої України – Народної Самооборони» Володимиру Стретовичу за те, щоб 18 грудня він не проголосував за обрання Юлії Тимошенко прем’єр-міністром.

Про це депутат розповів в інтерв’ю журналістам.

«Мені зателефонувала людина, яку я давно знаю. Сказала, що потрібно терміново зустрітися. Я запитав – для чого? Він сказав – не по телефону. Сказав, що є цікава тема. Ми зустрілися у мене в Комітеті. Він сказав – тут не говоритимемо. Підемо, в машині поговоримо. Сіли в машину. Там він говорить, що до нього зверталися друзі. Я питаю – які? Він відповідає – не має значення. І, мовляв, сказали, що потрібно сьогодні (четвер, 13 грудня) або не пізніше завтра до обіду зробити заяву. Що, мовляв, «на користь країни я підтримую позицію Івана Плюща. Виходжу з коаліції. І не голосуватиму за прем’єра»…», - розповів Стретович.

На його запитання знайомому, хто ці люди, що намагаються його підкупити, знайомий відповів, що це не «Регіони». «Я ще раз питаю – ну так кого ж? Він говорить – це не так важливо. Важливо те, що буде далі...», - сказав депутат.

«Я питаю – і що ж далі? Він – ну, за це вони пропонують хороші гроші. Я цікавлюся, хороші – це які? У мені просто професійний інтерес заграв. Він говорить – 50 «лимонів». Я питаю – скільки? Він говорить – 50 «лимонів». Я йому – а ти сам-то уявляєш, що таке 50 «лимонів»? Він відповідає – так, вони уявляють. Я говорю – якщо вірити тому, що пишуть газети, то це – півтонни стодоларових купюр. Він говорить – так, вони це уявляють. Вони завантажують ці гроші в машину. Показують. Ставлять цю машину в затишному місці. Можна поставити охорону. А потім, коли все відбувається, можна сідати в машину і їхати туди, куди потрібно. Я розсміявся і говорю – так, цікава ситуація…», - розповів Стретович.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.