Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд проФФесіоналів обрахував харків'ян на 100 млн. грн.

Скандал 5534 перегляди

Опубліковано - 25.12.2007 12:19 | Всі новини | Версія для друку

Уряд проФФесіоналів обрахував харків'ян на 100 млн. грн.
Уряд проФФесіоналів обрахував харків'ян на 100 млн. грн.
Харківська область, стараннями уряду Януковича, позбавлена надії на комфортну теплу зиму у оселях громадян, а комунальне господарство - коштів на першочергові потреби.

“Станом на 20 грудня Харківська область не отримала від колишнього уряду Януковича 100 мільйонів гривень на впорядкування житлово-комунального господарства та соціально-економічного розвитку у регіоні”, - розповів голова Харківської обласної державної адміністрації Арсен Аваков.

Він зауважив, що “Харкову не було виділено необхідні 25 мільйонів гривень на будівництво метрополітену. В наслідок цього метробуд залишився без опалення, електроенергії і взагалі без роботи”.

“Ремонт ліфтів, установка лічильників, реконструкція п’ятиповерхових будинків, реконструкція та модернізація теплотрас і котелень – ці питання потребують нагального вирішення, але, в результаті невиділення коштів колишнім урядом, вони знаходяться у тому ж підвішеному стані”, - відзначив Аваков.

“Сьогодні таке ігнорування питань ЖКГ урядом Януковича має негативні наслідки для населення в першу чергу. Оскільки не була на належному рівні виконана робота з підготовки до зимового періоду, в термін до опалювального сезону. Ми почали його з тими самими проблемами, що й на початку цього року”, - підкреслив губернатор Харківщини.

Він наголосив на тому, що “сьогодні є неефективним проведення заходів щодо неплатників за житлово-комунальні послуги, тому в Харківській області проводяться лише загальні пропагандистські схеми”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.