Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комуністи і литвиновці навряд чи приєднаються до тіньового уряду

Політика 4111 переглядів

Опубліковано - 25.12.2007 14:53 | Всі новини | Версія для друку

Комуністи і литвиновці навряд чи приєднаються до тіньового уряду
Комуністи і литвиновці навряд чи приєднаються до тіньового уряду
Вчора із вуст багатьох регіоналів, зокрема Чечетова, пролунали заяви про те, що дуже скоро вакантні посади у тіньовому уряді Януковича займуть комуністи та литвиновці. Проте, поки що черги перед “Зоряним”, де знаходиться тіньоурядова резиденція - не помічено.

«Жоден з прогнозів пана Чечетова допоки що не справдився» - прокоментував заяву Чечетова про можливість приєднання Блоку Литвина та Компартії до «опозиційного уряду» депутат фракції Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Володимир Ар'єв.

«Кожна політична сила може поводитися таким чином, як сама вважає за потрібне. Але мені особисто здається, що у ПР та Блоку Литвина значно менш спільного, аніж у Блоку Литвина з коаліцією», - зазначив політик.

На думку Ар'єва, метою останньої заяви Чечетова стало створення медіа-приводу.

«У ПР є кілька штатних провокаторів, які роблять певні заяви, котрі не мають нічого спільного із дійсністю, проте повинні збурити певні хвилі в інформаційному просторі. Всі уже давно на це не реагують», - підкреслив він.

Про бажання, аби комуністи та литвиновці приєдналися до тіньоурядних регіоналів, вчора, у дипломатичній формі, заявив і лідер ПР Янукович.

Проте, лідер КПУ Симоненко вже заперечив можливість стратегічного об'єднання із ПР, яка є, на його думку, партією олігархів. Хоча лідер комуністів не заперечив можливих тактичних союзів комуністів і олігархів із конкретних питань, для захисту інтересів комуністичних виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.