Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Розмови регіоналів про бажання працювати - виявилися теревенями

Політика 4147 переглядів

Опубліковано - 25.12.2007 19:25 | Всі новини | Версія для друку

Розмови регіоналів про бажання працювати - виявилися теревенями
Розмови регіоналів про бажання працювати - виявилися теревенями
Спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив про закриття вечірнього засідання Верховної ради, яке спромоглося лише до спостереження за прийняттям Присяги нардепівським поповненням. А за лаштунками - триває дерибан портфелів.

Зокрема Яценюк повідомив, що фракція партія Партії регіонів не узгодила питання щодо кількісного складу комітетів. „4 фракції подали проект постанови щодо кількісного складу комітетів. Залишилася Партія регіонів”, - сказав Яценюк.

Водночас він повідомив, що фракція Партії регіонів зобов’язалася подати проект постанови щодо кількісного складу комітетів до 10 години ранку завтрашнього дня.

Яценюк наголосив, якщо до 10 години ранку середи фракція Партії регіонів не подасть до Верховної Ради свої пропозиції по персональному складу комітетів, на розгляд парламенту буде винесено постанову за підписами решти чотирьох фракцій.

Як повідомлялося раніше, фракція ПР ніяк не може дійти згоди із іншими опозиційними фракціями щодо розподілу 14 Комітетів парламенту та посади першого віце-спікера.

Тепер, очевидно, самі регіонали ніяк не поділять портфелі, або просто роблять вигляд, бо не бажають працювати у парламенті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.