Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія Регіонів репетує про провокацію. Провокатори закликають регіоналів визначитися

Скандал 5885 переглядів

Опубліковано - 9.01.2008 18:40 | Всі новини | Версія для друку

Партія Регіонів репетує про провокацію. Провокатори закликають регіоналів визначитися
Партія Регіонів репетує про провокацію. Провокатори закликають регіоналів визначитися
В Інтернет-просторі з'явився загадковий ресурс. Він викликав бурхливу реакцію регіоналів. Але інтрига триває, оскільки сайт не визначив своє походження.

Прес-служба Партії регіонів вважає за необхідне поінформувати представників ЗМІ та інших зацікавлених осіб: сайт з адресою www.kabmin.net.ua і назвою „Официальный сайт теневого правительства”, який днями з’явився в Інтернет-просторі, не має жодного відношення ані до опозиційного уряду, очолюваного Віктором Януковичем, ані до Партії регіонів у цілому, і, відповідно, до її Інтернет-ресурсів теж.

Ми також повідомляємо, що на даний час триває активна робота зі створення інформаційного сайту опозиційного уряду. Про її завершення ми повідомимо окремо.

У відповідь редакція ресурсу заявила: «КАБМІН» змушений звернути увагу Партії регіонів на те, про що вони кажуть, не подумавши про суть своїх слів. Як можна побачити із прес-релізу, ПР каже про «Офіційний сайт ТІНЬОВОГО УРЯДУ», наголошуючи, що він не має жодного відношення до «ОПОЗИЦІЙНОГО УРЯДУ». Панам «регіоналам» спочатку варто б було визначитися, насаперед, де вони знаходяться - у тіні, чи у опозиції, а вже потім повідомляти про провокації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.