Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Могілевича вкрали дружину? Чи “зачистли” свідка?

Світ навколо нас 6027 переглядів

Опубліковано - 28.01.2008 13:09 | Всі новини | Версія для друку

У Могілевича вкрали дружину? Чи “зачистли” свідка?
У Могілевича вкрали дружину? Чи “зачистли” свідка?
Колишня дружина Семена Могилевича, затриманого в п’ятницю у Москві, Ольга Шнайдер поки вдома не з’являлася.

Як пише видання "Комерсант-Україна", в п’ятницю працівники ГУ МВС по ЦФО провели в офісі Шнайдер (вона адвокат) і у неї вдома обшуки, після чого вона зникла.

Нагадаємо, слідство інкримінує Могилевичу співучасть в ухилянні від сплати податків власником парфюмерної мережі «Арбат Престиж» Володимиром Некрасовим.

Крім того, його екстрадиції в США має намір вимагати ФБР, але для цього необхідно визнати фіктивним його російське громадянство. Розраховуючи довести, що Могилевич міг бути у фіктивному шлюбі і незаконно отримав громадянство РФ, оперативники провели обшуки в офісі та вдома у його останньої дружини, але місцезнаходження її самої невідомо.

Адвокат Євген Щєглов, який узявся захищати колегу, нічого не знає про її долю. Слідчий ГУ МВС, що проводив обшуки, по ЦФО повідомив йому, що свободу підозрюваної він не обмежував. «Передайте, будь ласка, своєму довірителеві, що ми теж дуже б хотіли найближчим часом її побачити», - сказав слідчий адвокатові.

Як пише видання, якщо до ранку понеділка місцезнаходження Шнайдер не буде встановлено, її захисники збираються звернутися за роз’ясненнями в прокуратуру.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.