Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Євро-2012 неминуче наближається, а у столиці ще не визначилися із стадіоном

Влада 4704 перегляди

Опубліковано - 6.02.2008 17:10 | Всі новини | Версія для друку

Євро-2012 неминуче наближається, а у столиці ще не визначилися із стадіоном
Євро-2012 неминуче наближається, а у столиці ще не визначилися із стадіоном
Дискусія навколо головної спортивної арени у столиці триває. Головне, дискутанти від влади, і які давали дозвіл на скандальне будівництво, і ті, що дискутують зараз й не думали спитати хоча б киян про їхнє ставлення до цієї проблеми, хоча земля насправді їхня - громади.

"Сьогодні уряд підтримав меморандум щодо забезпечення демонтажу об’єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі та підготовки НСК "Олімпійський" до фінальної частини Євро-2012", - сказав Офіційному сайту Блоку Міністр молоді, сім'ї та спорту Юрій Павленко.

"Цей меморандум ставить чіткі завдання у кожній галузі, і проблема реконструкції "Олімпійського" буде вирішена найближчим часом", - сказав міністр.

Юрій Павленко також заперечує можливість передачі Євро-2012 Шотландії. "Ми надолужимо втрачений час, увійдемо у нормальний ритм роботи і забезпечимо повноцінну підготовку України до чемпіонату Європи з футболу. Усі складні питання, які є на цьому шляху, будуть вирішені уже найближчим часом", - сказав він.

«Проблема “Олімпійського” зовсім не виглядає не вирішуваною».

Про це у своєму розповів член партії «Наша Україна», Голова Національно агентства з питань підготовки та проведення в Україні фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року Євген Червоненко, говорячи про підготовку до чемпіонату.

«Я б узагалі запропонував зберегти 300 млн. доларів (півтора мільярда гривень), виділених на реконструкцію НСК “Олімпійський”, віддати їх на дороги. А наприклад, тому ж «Юджину» (власник торговельного центру, що будується впритул зі стадіоном – ред.) запропонувати провести реконструкцію стадіону, зробити все за вимогами. А за це надати десь землю чи щось інше, аби він мав інтерес відбити затрати й заробити». - сказав Червоненко.

«Є купа варіантів... Один з них – спорудження нового стадіону. Це записано в гарантіях держави з підготовки Євро... Києву новий стадіон потрібен, і він буде. Поки, до літа 2010, будемо, як від нас вимагають, реконструювати “Олімпійський”. А паралельно потрібно будувати новий стадіон. Такій країні, як Україна, потрібен великий стадіон, навколо якого буде місто майбутнього. Це моє переконання, і я це відстоюватиму». - зазначив Червоненко.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про необхідність прискорити підготовку до проведення чемпіонату.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.