Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Серіал "Міліцейська бійка". Нова версія - про бандитів

Скандал 6630 переглядів

Опубліковано - 15.02.2008 16:52 | Всі новини | Версія для друку

Серіал
Серіал "Міліцейська бійка". Нова версія - про бандитів
Більш, ніж через тиждень після події, міліцейські служби почали висувати версії нетверезої бійки міліціонерів в ужгородському ресторані. Виявляється: міліціонерів було мало, тверезі, а навкруги - суцільні організовані бандити, групою і в нетверезому стані.

Як повідомляє Центр зв'язків з громадськістю УМВC в Закарпатській області, 6 лютого в ужгородському ресторані відпочивали четверо співробітників спецпідрозділу "Беркут" і Управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області, які протягом місяця знаходилися на Закарпатті в службовому відрядженні.

Всі працівники міліції були в цивільному і без табельної зброї.

Близько 21:00 між міліціонерами і групою осіб, які відпочивали за сусіднім столиком, відбулася суперечка, яку спровокував мешканець Ужгорода. "Знаходячись в нетверезому стані, місцевий житель почав чіплятися до працівників ДАІ і "Беркута", кривдити їх нецензурними словами. Далі по мобільному телефону він викликав на допомогу своїх товаришів. Незабаром в ресторан прибули на двох іномарках молоді люди "характерної зовнішності", які почали викликати міліціонерів на "розборку", - відзначили в МВС.

Пізніше в ресторан під'їхали наряди патрульної служби Ужгородського міськвідділу і "Беркута", яких викликали співробітники міліції, які відпочивали в ресторані.

"Це дозволило уникнути колотнечі, масових безчинств на території ресторану. Ніяких бит і зброї під час інциденту не застосовувалося", - повідомили у відомстві.

Мешканець Ужгорода був затриманий і доставлений у відділ міліції для дачі пояснень. На даний момент прокуратура міста вирішує питання про порушення щодо зловмисника кримінальної справи за ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Розслідування справи продовжується, як і службове розслідування правомірності дій працівників міліції.

Як повідомлялося раніше, мер Ужгорода Ратушняк повідомив журналістів про масову бійку(понад 100 працівників ДАІ та «Беркуту») між співробітниками міліції в ресторані "Деца у нотаря".

Сьогодні начальник Державного Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць заперечив бійку між співробітниками ДАІ та “Беркуту” в одному з ресторанів Ужгорода. За його версією, міліція знешкодила криміналітет.

Нагадаємо, вім моменту події минуло більше тижня, а керівництво МВС увесь цей час мужньо тримало паузу, нібито нічого особливого не сталося. Із ними, очевидно повністю солідарний Міністр Луценко, головний самооборонець України.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.