Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко, попри сичання Банкової, прибирає посередників

Газоват 7089 переглядів

Опубліковано - 22.02.2008 13:03 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко, попри сичання Банкової, прибирає посередників
Тимошенко, попри сичання Банкової, прибирає посередників
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що у зв’язку з ліквідацією посередників на газовому ринку ніяких негативних цінових коливань на газ в Україні не буде.

Про це вона заявила сьогодні, відкриваючи засідання Уряду.

За словами Юлії Тимошенко, переговори з російською стороною свідчать про те, що “є добра воля домовлятися”.

Юлія Тимошенко пообіцяла, що український Уряд більше не допустить ніяких непрозорих, нечесних і нестабільних систем договорів з газових питань. За словами Прем’єр-міністра, вже за декілька днів Уряд сформує концепцію співпраці між Україною і Росією в системі реалізації газу та запропонує її російським колегам найближчим часом.

Керівник Уряду нагадала, що під час вчорашніх перемовин з керівництвом Газпрому був намічений чіткий план скидання з України боргів РосУкрЕнерго і УкрГазЕнерго. За її словами, знайдено шлях зняття всіх боргів перед Газпромом за листопад і грудень минулого року.

Юлія Тимошенко звернула увагу на той факт, що до вчорашнього дня такого рішення не було, тому що, за її словами, УкрГазЕнерго, РосУкрЕнерго відмовлялися підписувати будь-які контракти чи акти передачі газу.

При цьому за словами Прем’єр-міністра, ті документи, які пропонуються Україні, додатково створюють ще на мільярди доларів боргових зобов’язань України. “І такі акти і угоди Україна більше підписувати не буде”, - заявила Юлія Тимошенко, додавши при цьому, що “газова корупція з приходом нашого Уряду закінчиться раз і назавжди”.

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила членам Уряду не допускати укладання угод з “УкрГазЕнерго” у І кварталі 2008 рік та не розмитнювати газ, який надходитиме від “УкрГазЕнерго” в Україну. За словами Прем’єр-міністра, “там буде існувати інша договірна модель”. І це, за її словами, буде “першим кроком до очищення”.

Крім того, Юлія Тимошенко повідомила, що Уряд працює над розробкою стратегічних угод між НАК “Нафтогаз” і Газпромом на тривалу перспективу - до 25-30 років без створення будь-яких додаткових посередників. “Достатньо Україні й Росії будь-яких штучних посередників”, - заявила Юлія Тимошенко. За її словами, Україна мусить отримувати стабільні контракти і не допускати укладання таких угод, які будуть “тримати на гачках” нашу країну.

Юлія Тимошенко у черговий раз зауважила, що надзвичайно задоволена переговорами з газових питань з Прем’єр-міністром та Президентом Російської Федерації, а також з представниками Газпрому. “Ми будемо з вами чітко стояти на позиціях гармонії між Україною і Росією в газових питаннях, але корумпованих посередників більше там не буде”, - додала вона.

Між тим, учора Президент Ющенко, виступаючи перед журналістами, натякнув, що незадоволений газовими переговорами прем'єра.

Сьогодні ж деякі видання, що заангажовані на Банкову розповсюдили інформацію, яка явно не відповідає дійсності: що, мовляв, Тимошенко пропонувала здачу ГТС України. За борги.

Дивні кадри працюють у оточенні гаранта.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.