Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Своя рука - владика. Загадкова логіка совка

Пістолетне право 6529 переглядів

Опубліковано - 25.02.2008 17:40 | Всі новини | Версія для друку

Своя рука - владика. Загадкова логіка совка
Своя рука - владика. Загадкова логіка совка
Впродовж 2006-2007 років близькі родичі мера Миколаєва Володимира Чайки отримали 9 квартир загальною площею 810,0 кв.м.

Про це повідомив лідер міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Курченко.

«Враховуючи ціни, що склалися в Миколаєві, на нерухомість, вартість отриманих квартир і гаражів становить не менше 1 млн. доларів», - підкреслив Курченко.

Зокрема, як повідомив Курченко, дружина мера і його син отримали квартири в результаті відповідного рішення міськвиконкому. Рішенням міськвиконкому по дві квартири кожному було надано двом братам мера Чайки.

«Одні, у яких прізвище Чайка, отримують квартири, а інші, у яких інше прізвище, не мають гарантії, що вони отримають квартири. І це говорить про «обліко морале» мера нашого міста», - заявив керівник міської організації БЮТ.

«Ми виявили факти, а розбиратися з ними повинні компетентні органи. Але я навіть не певен, що це повний список отриманих квартир. Ми передамо цю інформацію депутатській комісії, яку, я упевнений, буде створено у Верховній Раді, для дослідження діяльності Миколаївського міського голови», - додав він.

Нагадаємо, фракція БЮТ у Миколаївській міській раді вимагає від мера Миколаєва Володимира Чайки скласти свої повноваження.

Від “Аратти”: у порівнянні із міліардними аферами столичного мера, зловживання миколаївського - видаються дитячими пустощами. Проте, чомусь опозиція не зачіпає таке слизьке питання, як земля місцевої громади. А тут - південні землі Миколаєва не менш цінні, ніж столичні.

Між тим, нас дивує інше. Те, що об'єднує столичного Космоса із Чайкою із глибинки: це логіка совка. А вона зводиться до наступного: випадково опинившись на керівній посаді кожен совок намагається нахапатися усього і якомога більше. А далі - сидіти і тремтіти, сподіваючись, що "пронесе".

А даремно. Бо хотіли б того чиновники, чи ні, а часи безкарного розкрадання суспільного багатства закінчуються.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.