Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Балога і двічі не судимий Янукович мають спільну мету

Політика 3905 переглядів

Опубліковано - 25.02.2008 18:02 | Всі новини | Версія для друку

Балога і двічі не судимий Янукович мають спільну мету
Балога і двічі не судимий Янукович мають спільну мету
Лідер Руху Борис Тарасюк звинуватив главу Секретаріату Президента Віктора Балогу в “грі під ковдрою” на розвал коаліції. Втім, цього не бачить тільки гарант, який обіцяв виборцям зовсім інше, ніж робить.

«Устами Януковича проголошені приховані плани, про які не говорилося досі в зв’язку з блокуванням роботи ВР. НАТО – це був лише привід. Насправді Партія регіонів прагнула змінити формат коаліції, створивши так звану «широку коаліцію». - сказав Борис Тарасюк коментуючи останню заяву Януковича про необхідність переформатування коаліції.

«Їм дуже хочеться повернутися до влади, до «корита» і до використання бюджетних коштів, як це було в минулому», - сказав Голова НРУ, Тарасюк.

Заступник голови фракції НУНС звернув увагу, що «небезпекою є не самі заяви Януковича, а те, що в ці ігри грає Глава Секретаріату Президента за спиною своїх побратимів, які працювали на виборах, які намагалися здобути перемогу».

«Як керівник виборчого штабу він фактично завалив виборчу кампанію блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» у 2007 році. Це є аморально з точки зору політики і це, звичайно, підриває позиції демократичних сил», - сказав Борис Тарасюк.

Як повідомлялося раніше, із Банкової, особливо в останні дні одна за одною лунають завия явно провокаційного змісту, спрямовані на розкол демократичної коаліції.

Найогидніше, в цій ситуації те, що Президент, у цій грі, не виступає ні як глава держави, ні як лідер нації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.