Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прогресивно-соціалістичний депутат виявився злочинцем, який був у бігах

Скандал 5360 переглядів

Опубліковано - 13.03.2008 15:31 | Всі новини | Версія для друку

Прогресивно-соціалістичний депутат виявився злочинцем, який був у бігах
Прогресивно-соціалістичний депутат виявився злочинцем, який був у бігах
Міліція затримала депутата Сакської районної ради Криму Теймураза Татарашвілі, який в 90-і роки скоїв втечу з місць позбавлення волі.

Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

За його словами, на початку 90-х років ця людина була засуджена в Криму за вимагання і розбійні напади до 8 років позбавлення волі. Але у 1993 році Татарашвілі втік з-під варти, змінив прізвище на Таташвілі.

Як зазначив Москаль, у 2006 році зазначений громадянин був засуджений умовно одним із судів міста Севастополя за вимагання і взяття заручників.

Як додав народний депутат, Татарашвілі, обіймаючи посаду депутата Сакської райради, входив до Блоку Наталії Вітренко, «і є правою рукою відомого кримінального авторитета, депутата кримського парламенту Олександра Мельника».

За словами Москаля, наразі Татарашвілі заарештований «і буде відправлений для відбуття покарання, а також буде порушено кримінальну справу за втечу».

При цьому депутат зауважив, що не виключає, що також буде вирішуватися питання про відміну вироку одного із судів Севастополя, який виніс Татарашвілі м’який вирок, не врахувавши, що ця людина була засуджена раніше за тяжкий злочин.

Від “Аратти”: як легко, виявляється, будь-якому злочинцеві стати виразником народних інтересів! Чи слід дивуватися, у такому випадку, що двічі судимий Янукович не тільки є лідером цілої політичної партії, а й двічі очолював український уряд.

І в якій оце країні ми живемо?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.