Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Протеже Балоги, як тільки став політлідером, наїхав на Тимошенко

Політика 4119 переглядів

Опубліковано - 28.03.2008 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Протеже Балоги, як тільки став політлідером, наїхав на Тимошенко
Протеже Балоги, як тільки став політлідером, наїхав на Тимошенко
Лідер партії “Єдиний Центр”, народний депутат від НУ-НС Ігор Кріль стверджує, що Блок Юлії Тимошенко давно співпрацює з СДПУ(о).

Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції, коментуючи висловлювання прем’єр-міністра, лідера БЮТ Юлії Тимошенко в ефірі каналу "1+1" про стосунки з Віктором Медведчуком.

“Це є правда, що СДПУ(о) сьогодні тісно співпрацює з БЮТ”, - сказав Кріль.

Він наголосив, що у деякі регіональні організації СДПУ(о), члени цих організацій уже фактично є членами партії "Батьківщина" і БЮТ. "Тому говорити, що цього процесу немає, було б неправдою, і я дуже вітаю ці слова Юлії Володимирівни, що вона Медведчука починає називати “жертвою кучмізму”. Це перший крок до виправдання її стосунків з Віктором Медведчуком", - сказав Кріль.

Як відомо, вчора, відповідаючи на запитання журналістів про можливість співпраці з екс-главою адміністрації Президента Леоніда Кучми Медведчуком, сказала: «Якщо Віктор Медведчук поїде і підпише геніальну угоду по газу, то я, незважаючи на те, що ми з ним не просто ворогами розійшлися, це не просто опоненти... Я не хочу продовжувати цей логічний ряд... Але якщо він зробить висококласну газову угоду – я йому скажу спасибі, оскільки це треба Україні».

Від “Аратти”: наразі хуторянський закид початківця-політлідера ми вважаємо за холостий постріл, але не такий, як відомий усім із крейсера “Аврора”. Бо той - спричинив криваву трагедію нашого народу.

Тому, ми схильні вважати це - початком фарсу, який затівають, на втіху українцям, певні канцеляристи гаранта.

Принагідно нагадуємо особисто пану Крілю, що нині Віктор Медведчук не тільки зішов із публічної політичної арени, а й є рядовим членом СДПУ(О), яких, у зазаначеній партії задекларовано тисячі. Отже, його особистий вплив на якісь сучасні процеси в Україні, навіть менший, ніж у нардепа Кріля.

Нам не зовсім зрозуміло, що ж саме хотів пан Кріль, вчиняючи гвалт? Просто пропіаритися на відомих призвищах?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.