Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ потрібно, врешті, реформувати

Політика 4075 переглядів

Опубліковано - 28.03.2008 15:45 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ потрібно, врешті, реформувати
ГПУ потрібно, врешті, реформувати
Народний депутат України, член депутатської групи “Народна самооборона” Володимир Ар’єв переконаний, що тільки прийняття нового закону “Про прокуратуру” спроможне зупинити свавілля прокурорів усіх рівнів.

«На сьогодні робота прокуратури викликає найбільше нарікань. Потрібно на законодавчому рівні припинити рекет як з боку Генеральної прокурори, так і на рівні обласних та районних прокурорів», – зазначив Володимир Ар’єв під час перебування на Волині, повідомляє прес-служба.

Народний депутат розповів, що законопроект про внесення змін до Закону України «Про прокуратуру» (щодо впорядкування пільг), який вже зареєстрований і знаходиться на розгляді у Верховній Раді (реєстраційний номер № 2101 від 20.02.2008), викликав шквал незадоволення серед працівників прокуратури.

У своєму законопроекті Володимир Ар’єв пропонує виключити з діючого закону норму про відповідальність прокурорів та слідчих за Дисциплінарним статутом, замінивши її відповідальністю згідно з конституційним принципом рівності усіх громадян перед законодавством. Наступним кроком, за словами народного депутата, неодмінно має стати впорядкування процедури отримання прокурорами та слідчими житла.

На переконання Володимира Ар’єва, пенсія прокурорам та слідчим повинна призначатися згідно із Законом України «Про загальнообов’язкове пенсійне страхування» – на рівні з іншими громадянами держави, а не 90% від доволі високої зарплати.

«Тільки таким чином можна навести лад у державі. Прийшов час від слів про боротьбу з корупцією переходити до конкретних справ», – додав народний депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.