Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Істерія “Антината”. Російські парламентарі заслухали, які погані хахли

Світ навколо нас 4570 переглядів

Опубліковано - 1.04.2008 17:27 | Всі новини | Версія для друку

Істерія “Антината”. Російські парламентарі заслухали, які погані хахли
Істерія “Антината”. Російські парламентарі заслухали, які погані хахли
Україна порушує Договір про дружбу, співпрацю і партнерство з Росією, прагнучи вступити в НАТО.

У цьому переконаний перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД і зв'язків зі співвітчизниками Костянтин Затулін (фракція Єдина Росія).

"Прагнення України вступити в НАТО є прямим порушенням Договору і не відповідає ні духу, ні букві цього документа", - сказав Затулін, виступаючи у вівторок у Держдумі на парламентських слуханнях, присвячених виконанню зобов'язань сторонами за даним договором.

За словами Затуліна, стаття 6 Договору передбачає, що "жодна зі сторін не повинна вступати в інші союзи, якщо це завдає шкоди інтересам іншої сторони".

Депутат також нагадав, що даний договір, термін дії якого минає 1 квітня 2009 року, "може бути автоматично продовжений на наступний десятирічний термін, якщо до 1 жовтня жодна зі сторін не заявить про свій вихід з нього".

Разом з тим, підкреслив Затулін, стан російсько-українських відносин в останні роки серйозно ускладнився, що ставить під питання можливість подальшої пролонгації цього документа.

Договір був укладений сторонами в 1997 році і ратифікований у 1999 році.

Нагадаємо, сьогодні в Держдумі проходять парламентські слухання, присвячені питанням російсько-українських відносин і виконанню зобов'язань за двостороннім Договором про дружбу, співробітництво і партнерство.

Депутат Верховної Ради, міністр палива й енергетики опозиційного уряду України Юрій Бойко вважає, що приєднання України до НАТО спричиняє серйозні проблеми для військово-політичної та економічної безпеки країни.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.