Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хто замовляє “Антинату” - відомо геть усім

Політика 4005 переглядів

Опубліковано - 2.04.2008 15:15 | Всі новини | Версія для друку

Хто замовляє “Антинату” - відомо геть усім
Хто замовляє “Антинату” - відомо геть усім
Регіонали виконують чітке політичне замовлення іноземної держави.

"Регіонали" мусять прозвітувати перед Білокам’яною, наскільки активно вони включилися в підтримку позиції Росії стосовно приєднання України до ПДЧ. Одним із елементів цього звіту й є масові проплачені акції", - сказав народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Володимир В'язівський, коментуючи так звані акції протесту.

"Партія регіонів отримала наказ і чітко його виконує у парламенті, а під час Бухарестського саміту буде намагатися продемонстурвати "настрої населення". Я думаю, це одна з умов, бо якщо Росія має можливість із позиції сили розмовляти з деякими європейськими країнами, то не дивно, щоб на підтримку російської позиції відповідні політичні сили "виступили" і в Україні ", - підкреслив депутат.

На його думку, мітингувальники прийдуть на майдан не за ідею, а виключно за гроші. "Більшість людей зараз не цікавить проблема НАТО. Я побував у своєму окрузі на Львівщині й можу сказати, що перед громадянами зараз стоїть чимало соціальних викликів, які для них важливіші, аніж питання приєднання до НАТО у якійсь далекій перспективі. Я почув чимало думок про те, що влада мусить сама розібратися, яка система безпеки для нас більш економічно вигідна, а політики повинні займатися створенням умов для нормального життя громадян", - сказав Володимир В'язівський.

Як повідомлялося раніше, Партія регіонів оголосила про масові акції протесту проти приєднання України до ПДЧ у кількох містах, які будуть проведені 3 квітня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.