Аратта - На головну

11 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну

Скандал 5464 перегляди

Опубліковано - 8.04.2008 20:53 | Всі новини | Версія для друку

Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну
Лавров дипломатично підтвердив, що Путін погрожував знищити Україну
Головний редактор радіостанції Ехо Москви Олексій Венедіктов взяв інтерв’ю у міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова. І дещо прояснив щодо слів Путіна про Україну.

"Я йому поставив запитання: чи дійсно Путін на саміті сказав Бушу про те, що у разі вступу до НАТО Україна розпадеться і перестане існувати як держава", - зазначив Венедіктов у ефірі радіостанції Ехо Москви.

"Буквально так я поставив питання. Тому що були деякі публікації на цю тему", - додав він.

За словами Венедіктова, у відповідь на його запитання Лавров сказав, що "президент Путін і там, і там - нагадав Бушу, як формувалася Україна у своїх нинішніх кордонах".

"І які є настрої в західній частині і східній. Вважайте відповідь позитивною, але це вже трактування. Тобто він підтвердив, що Путін про це з Бушем говорив, що Україна різна, скажімо так", - додав головний редактор.

Росія докладе усіх зусиль задля того, щоб не допустити вступу України і Грузії до НАТО, заявив також Лавров. На його думку, прийом цих країн у НАТО різко погіршить відносини Росії з Альянсом, провідними його членами і нашими сусідами.

Як повідомлялося раніше, джерело газети КоммерсантЪ у делегації однієї з країн НАТО повідомило, що президент Росії Володимир Путін під час закритого засідання Росія - НАТО висловив сумнів щодо легітимності держави під назвою Україна погрожував її знищенням, як держави.

Фракція Блоку Наша Україна-Народна Самооборона у Верховній Раді закликає главу парламенту Арсенія Яценюка перевірити достовірність можливих висловів Володимира Путіна про його сумнів у територіальній цілісності України.

Конгрес українських націоналістів вимагає від Росії повернення українських етнічних земель до складу України і просить Службу безпеки України надати Володимиру Путіну статус персони нонграта.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.